Styrker fellesskap blant konfirmantene
Styrker fellesskap blant konfirmantene
11 april 2019
Det er et løft for konfirmantarbeidet at mange av menighetene på Østlandet går sammen. Årets kull hadde avslutningsfest i Fredrikstad 6. april.

28 av 34 konfirmanter fra østlandets felles konfirmantarbeid deltok på felles avslutningsfest i Fredrikstad baptistkirke lørdag 6. april.

Med fjorårskonfirmanter og ledere så har det vært en gruppe på over 60 personer til sammen, som har sprengt kapasiteten på Kornsjøbukta over tre weeekender der gjennom høsten og våren, i tillegg så var gruppen også med om den felles konfirmantleiren på Vegårtun i januar.

I løpet av de nærmeste ukene vil det være konfirmasjonsgudstjenester i de ulike menighetene som deltar i fellesprosjektet.e

Les også

Ledertrening

En av Ung baptists største satsninger er ledertrening. Fram til nå har det vært tre hovedkonsepter: Basic, Emmausveien og Ungt lederskap. Nå er det et ønske om å gjøre en gjennomgang av ledertreningen.
Les mer

Felles møtested, ledertrening og misjonsturer

Dette var temaene på Ung baptist sitt kontaktsutvalgsmøte (KU) i helga, hvor styret, staben, og representanter fra baptistsamfunnet og distriktene var samlet.
Les mer

Søndagsskolen på Andenes – En av Norges største?

- Å se tilbake på barndomsminnene gir en god følelse, og jo mer jeg tenker på denne tiden, jo gladere blir jeg for at søndagsskolen var en så viktig del av mitt liv, skriver Frank Einar Hansen om en av norges største søndagsskoler.
Les mer
1 - 3 av 40
...

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone