Styrker fellesskap blant konfirmantene
Styrker fellesskap blant konfirmantene
11 april 2019
Det er et løft for konfirmantarbeidet at mange av menighetene på Østlandet går sammen. Årets kull hadde avslutningsfest i Fredrikstad 6. april.

28 av 34 konfirmanter fra østlandets felles konfirmantarbeid deltok på felles avslutningsfest i Fredrikstad baptistkirke lørdag 6. april.

Med fjorårskonfirmanter og ledere så har det vært en gruppe på over 60 personer til sammen, som har sprengt kapasiteten på Kornsjøbukta over tre weeekender der gjennom høsten og våren, i tillegg så var gruppen også med om den felles konfirmantleiren på Vegårtun i januar.

I løpet av de nærmeste ukene vil det være konfirmasjonsgudstjenester i de ulike menighetene som deltar i fellesprosjektet.e

Les også

Ernst fikk Dagens hederspris: – Vårherre er en god arbeidsgiver

TAKKNEMLIG: Ernst Selvik har opplevd det meningsfullt å få han en tjeneste i det kristne barne- og ungdomsarbeidet i Nord-Norge. Les mer om tildelingen i dagen.no Foto: Tore Hjalmar Sævik, Dagen
Les mer

Vi måtte jo gjøre noe

I korona-tiden har mange menigheter vist stor kreativitet for å tilpasse seg en tid hvor det ikke har vært mulig å samles fysisk. På Ålgård har en også laget digital søndagsskole!
Les mer

Klart til bruk ...

Så snart situasjonen rundt korona-pandemien tillater det er Rivermont Ungdomssenter klar til bruk. Byggekomiteen møttes med betryggende korona-avstand.
Les mer
1 - 3 av 43
...

© 2014 Baptist.no

Baptistkirken Norge  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone