Styrker fellesskap blant konfirmantene
Styrker fellesskap blant konfirmantene
11 april 2019
Det er et løft for konfirmantarbeidet at mange av menighetene på Østlandet går sammen. Årets kull hadde avslutningsfest i Fredrikstad 6. april.

28 av 34 konfirmanter fra østlandets felles konfirmantarbeid deltok på felles avslutningsfest i Fredrikstad baptistkirke lørdag 6. april.

Med fjorårskonfirmanter og ledere så har det vært en gruppe på over 60 personer til sammen, som har sprengt kapasiteten på Kornsjøbukta over tre weeekender der gjennom høsten og våren, i tillegg så var gruppen også med om den felles konfirmantleiren på Vegårtun i januar.

I løpet av de nærmeste ukene vil det være konfirmasjonsgudstjenester i de ulike menighetene som deltar i fellesprosjektet.e

Les også

Til Langesund

Gabriel Stephens begynner i september i Langesund Baptistmenighet etter åtte år i Skien Baptistmenighet. Fokus skal fortsatt være ungdom.
Les mer

Nye ungdomsarbeidere til Skien

Ekteparet Sarah Ørnevik og Caleb Kasper er engasjert som nye ungdomarbeidere i Skien Baptistmenighet. Vi gleder oss over nye medarbeidere i Skien.
Les mer

Vil du lede barne- og ungdomsarbeidet?

Spennende og viktig lederutfordring. Vår flerkulturelle barne- og ungdomsorganisasjon Ung baptist søker ny daglig leder. Søknadsfrist 1. september.
Les mer
1 - 3 av 37
...

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.13105  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone