Styrker fellesskap blant konfirmantene
Styrker fellesskap blant konfirmantene
11 april 2019
Det er et løft for konfirmantarbeidet at mange av menighetene på Østlandet går sammen. Årets kull hadde avslutningsfest i Fredrikstad 6. april.

28 av 34 konfirmanter fra østlandets felles konfirmantarbeid deltok på felles avslutningsfest i Fredrikstad baptistkirke lørdag 6. april.

Med fjorårskonfirmanter og ledere så har det vært en gruppe på over 60 personer til sammen, som har sprengt kapasiteten på Kornsjøbukta over tre weeekender der gjennom høsten og våren, i tillegg så var gruppen også med om den felles konfirmantleiren på Vegårtun i januar.

I løpet av de nærmeste ukene vil det være konfirmasjonsgudstjenester i de ulike menighetene som deltar i fellesprosjektet.e

Les også

Tverrkirkelig familieleir

Hva får du hvis du blander baptister, katolikker, NLM-ere, frelsesoffiserer, pinsevenner, normisjonærer, misjonsforbundere og lutheranere? Da får du alle tiders Familieleir på Rivermont.
Les mer

Ny frikirkelig konferanse for trosopplæring

Med inspirasjon fra USA ønsker norske frikirker i høst å utruste pastorer, ledere og andre til å gi videre en tro som varer til neste generasjon.
Les mer

Hallaien! - Vil du bli barneleder i Bergen baptistkirke?

Trives du med barn, liker du å synge og lede nybrottsarbeid? Søk på ledig stilling som barneleder i Bergen Baptistmenighet.
Les mer
1 - 3 av 34
...

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.13105  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone