Feil i innrapportertering av skattefrie gaver
Feil i innrapportertering av skattefrie gaver
30 april 2019
Det har skjedd en beklagelig feil ved innrapporteringen. Vi forsikrer at alle gaver vil komme med i skatteoppgjøret for 2018, og oppdaterer saken fortløpende.

Vi har oppdaget at det har oppstått en feil ved innrapporteringen av skattefrie gaver for 2018. Vi samarbeider med leverandør for å finne ut av feilen og rette den. 

Vi beklager det inntrufne, og forsikrer at korrekt beløp iflg. utsendte årsoppgaver skal komme med i skatteoppgjøret for 2018. 

Vi vil fortløpende legge ut nytt om dette så fort vi vet noe mer.

Oppdatert 6. april: I underkant av 200 givere er rammet av denne feilen som skjedde i sammenstilling av data fra flere kilder. Vår leverandør arbeider med en retting som vil skje så snart som mulig. 

Oppdatert 30. april: Rettede lister for totalt 151 givere er sendt til Skatteetaten og nye årsoppgaver er sendt på sms og epost til de vi har slike opplysninger på. Vi anbefaler at de som har mottatt slik melding retter sine skattemeldinger i samsvar med de nye årsoppgavene.

Les også

Julehilsen fra generalsekretæren

Julen ringes snart inn og vi har gleden av å publisere generalsekretær Bjørn Bjørnøs julehilsen til alle landets baptister!
Les mer

Vil bygge om næringsbygg til kirkesenter

Menigheten Norway Chin Mission Church overtok 31. august en næringseiendom i Lier. Planen er å bygge om slik at menigheten får sin kirke der.
Les mer

Menighetsrådgiverne på tur ...

Helgen 22-24. oktober var menighetsrådgiverne for Østlandet Agnar Sæli og Atle H. Eidem på tur til baptistmenighetene rundt Mjøsa.
Les mer
1 - 3 av 97
...

© 2014 Baptist.no

Baptistkirken Norge  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone