Første baptist i regjeringen
Første baptist i regjeringen
28 januar 2019
Olaug Bollestad, som tilhører Ålgård Baptistmenighet, ble utnevnt til landsbruksminister i januar. Så langt vi kjenner til er det første gang en baptist tar sete i Kongens råd.

Tekst: Roger Dahl / Foto: Gunnhild Sørås/KrF  

Mange, også baptister, har fulgt spent med på høsten og vinterens veivalg i Kristelig folkeparti. Det endte med at det for første gang sitter en baptist i regjeringen. Nettstedet baptist.no gratulerer Olaug Bollestad med viktig og krevende oppgaver for landet vårt som ny landbruksminister. I tillegg er hun også den første baptistene som er partileder i Kristelig Folkeparti, der hun overtok etetr at Knut Arild Hareide trakk seg som følge av  veivalget som skjedde innen partiet.

Mange har selvsagt fulgt godt med på høsten og vinterens veivalg innen Kristelig Folkeparti. Som kirkesamfunn har selvfølgelig ikke Baptistsamfunnet noen foretrukne regjeringsalternativer eller politiske partier. Og  vi regner med at norske baptister fordeler sine stemmer over den politiske bredden som finnes.

Nå gleder vi oss over at baptisten Olaug Bollestad er funnet tilliten verdig, og oppfordrer til å omslutte henne og resten av regjeringen i våre bønner.

Les vårt store intervju med Olaug Bollestad fra 2014

Les også

Rettferdighet for konvertitter

Baptist og Stortingsrepresentant Olaug Bollestad gleder seg over gjennomslag for endringer til det bedre i saksbehandlingen for konvertitter som trenger beskyttelse i Norge.
Les mer

– Vi som er kristne må se vårt ansvar i å engasjere oss

Olaug Bollestad: – Min erfaring som mor, ektefelle og sykepleier gjør at jeg engasjerer meg i å ta vare på mennesker.
Les mer

Baptistene inntar Stortinget

Olaug Bollestad fra Ålgård (foto), ble valgt inn på Stortinget ved årets valg, mens Reine Cihiluka fra Halden er andre vara.
Les mer
1 - 3 av 4

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.13105  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone