Lederskifte i Ung baptist
Lederskifte i Ung baptist
12 januar 2019
Fra årsskiftet overtok Sveinung Vaagen (t.v.) som daglig leder i Ung baptist etter Roald Zeiffert.

Av Roger Dahl

Zeiffert har vært daglig leder i Ung baptist i flere perioder, og organisasjonen har gått gjennom store forandringer i løpet av hans lederperiode. Migrantene er har blitt mye mer synlig i organisasjonen.

Barn og unge med tilknytning til migrantmiljøer utgjør nå den største delen av organisasjonen- Lederutvikling overfor unge er styrket betydelig, og Ung baptist har vært en både tydelig og utålmodig stemme i forhold til at barn og unge er livsviktig for menighetene.

Lederkonferansen i den form vi kjenner nå har blitt til i Zeifferts lederperiode, og hans lederskap har vært viktig for å få konferansen på plass, som en stor arena der baptistledere i alle aldre møtes.

Sveinung Vaagen, som er ansatt for å jobbe med lederutvikling i Ung baptist, blir konstituert i stillingen som daglig leder mens en arbeider med rekruttering av han eller hun som skal føre Ung baptist videre i årene framover.

Les også

Sandnesposten om Ung kloster

Thea Kristin Reilstad (21) og Brit Janne Helland (21) har valgt en annerledes vei enn mange jevnaldrende.
Les mer

Lær mer om Karen-folket

Hvor mye vet du om Karen-folket, den nest største migrantgruppen blant norske baptister. Ung baptist har besøkt en flyktningleir for å høre deres historier.
Les mer

Kort dokumentarfilm om Ung kloster

Ung baptist har tilbudt Ung kloster som boform i flere norske byer siden august 2017. En dokumentar fra første året er tilgjengelig.
Les mer
1 - 3 av 82
...

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.13105  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone