Vær med i bønn
Vær med i bønn
23 januar 2019
Vi har oppdatert bønnekalenderene våre nå ved årsskiftet. Vi oppfordrer til aktiv bruk av disse både i menigheten og i hjemmene.
Vi har oppdatert bønnekalenderene våre. En med et opplegg med bønn dag for dag gjennom en måned, der en får være med å be for alle de ulike delene av virksomheten innen Baptistsamfunnet.

Den andre kalenderen er en forbønnsliste der en uke for uke går gjennom alle menighetene. Denne vil være fin å benytte i forbindelse med søndagens gudstjeneste, og slik være med å be for alle de andre menighetene.

Vi tror bønn er viktig for oss. Både for å styrke fellesskapet oss i mellom, og også fordi vi alle trenger at noen ber for oss!

 

Relaterte lenker

Les også

– Kristne mer våkne for sitt samfunnsansvar

Menighetene i Oslo har styrket bevisstheten om sitt ansvar for hovedstaden. Bønn for Oslo har bidratt til dette, mener Hermund Haaland i tenketanken Skaperkraft.
Les mer

Vil be for og velsigne Israel

Fra mars 2019 startet en med Israelsmøter i Baptistkirken i Rørvik. - Noen av oss har savnet et engasjement for Israel i menigheten og på stedet forøvrig, sier Svanhild Gaasvær på menighetens nettsider.
Les mer

Finner roen i tidebønnen

Lengselen etter å kjenne Jesus bedre og lengselen etter bare å være i Guds nærhet er drivkraften.
Les mer
1 - 3 av 21
...

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone