Julegaven til misjonen!
Julegaven til misjonen!
28 november 2018
Lahu-baptistene i Nord-Thailand jobber målrettet for å dele evangeliet om Jesus Kristus til unådde landsbyer.

Vi er med på å nå de unådde!

De begynner alltid med å møte folk sine fysiske behov. De tar med seg team av leger og sykepleiere til landsbyene, og de hjelper til med å bygge toaletter der hvor dette trengs. I tillegg arrangerer de fester og aktiviteter for barn og voksne.

På denne måten blir de kjent med de som bor der, og folk får tillit til dem. Når de så spør høvdingen om de kan få sende en evangelist til landsbyen for å forkynne om Jesus, får de som oftest positivt svar. 

De opplever at både unge og gamle tar imot Jesus og lar seg døpe.

Se presentasjon av arbeidet

 Julegaven i år gir vi som støtte til dette arbeidet. 

 

Les også

SENT samlet 800 baptister

800 baptister fra 82 land rundt om i verden deltok på misjonskonferansen SENT i Stavanger. Det var inspirerende morgensamlinger, tankevekkende temasamlinger og kveldssamlinger som utfordret til misjonstjeneste både i lokalsamfunnet og internasjonalt.
Les mer

Ett år med krig i Europa

På ettårsdagen for krigsutbruddet i Ukraina står vi fortsatt sammen med våre brødre og søstre i Ukraina og alle dem som bidrar for å hjelpe, trøste og stille savn. Kirker over hele landet markerer årsminnet i dag og denne helgen.
Les mer

Klart for nytt kapittel i livet

Trine og Ørnulf Mathisen flytter om få uker til Albir-Villajoysa i Spania for å arbeide som vertskap i Sjømannskirken. Baptistkirkene på Konnerud og i Drammen er sendemenigheter.
Les mer
1 - 3 av 161
...

© 2014 Baptist.no

Baptistkirken Norge  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone