Destinasjon Tromsø
Destinasjon Tromsø
23 november 2018
Rammene for landsmøtet i Tromsø, 5.-7. juli 2019 begynner å ta form, og før jul vil du finne god informasjon om landsmøtet og programmet som planlegges rundt det, på nettsidene.

Av Roger Dahl 

I tillegg til landsmøtet, som går fra fredag 5. til søndag 7. juli, vil det i forkant være Misjonssamling i regi av Misjonærforeningen, som starter allerede onsdag 3. juli på ettermiddagen.

Korsatsningen i Nord-Norge med «Minns du sången»-koret kommer til å legge inn en øvingsdag torsdag 4. juli, og hovedstyret vårt kommer til å ha møte torsdag 4. juli. Det betyr at det er mange baptister som kommer til å være på plass i Tromsø i løpet av torsdag 4. juli.

Hovedstyret har derfor bestemt at en inviterer til evangelisk møte i Baptistkirken i Tromsø torsdag kveld. I dette møtet taler Hermod Bakkevoll, som er pastor i Andenes og mangeårig distriktsmedarbeider i Nord-Norge.

Kveldskonsert på Sommarøy
Landsmøteåpningen blir fredag 5. juli kl 14.00, og er lagt til Radisson Blu i Tromsø sentrum. Her blir forhandlingsmøtene fredag, lørdag og søndag, og også møtene på kveldene er lagt til hotellet. Hovedstyreleder Magnar Mæland holder sin tale i forbindelse med landsmøteåpningen, og i landsmøtet behandles alle saker som hører hjemme der.

I kveldsmøtet på fredag vil Jan Helge Hindenes, som er pastor i Bergen Baptistmenighet, tale og «Minns du sången»-koret synger et par sanger. I kveldsmøtet lørdag deltar sangere fra Rehobot Baptistmenighet i Tromsø, det betyr en smak av afrikanske rytmer, og Agnete Haraune, som er tilknyttet Ungdom i Oppdrag i Troms, taler.

Sent lørdag kveld gir «Minns du sången»-koret konsert på Sommarøy. Sist koret deltok en landsdekkende samling var på Blink i 2014, som artikkelbildet er fra. Det vil bli tilrettelagt for enkel transport dit, og søndag avsluttes landsmøtet med Alle sammen gudstjeneste. Knut Olaf Frikstad med band vil delta med musikk gjennom hele landsmøtet. 

Baptistsporene på yttersida

Dem som ønsker å fortsette fellesskapet med gode baptistvenner tilbys en ukes busstur langs yttersida av Nord-Norge.

Koll Kyllingstad tilbyr en ukes «Baptisttur» via Senja, Vesterålen og Lofoten til Bodø, med avreise fra Tromsø søndag etter gudstjenesten. Første overnatting blir på Sommarøy. Reisegruppa vil komme til Bodø lørdagen en uke senere, etter å ha reist på yttersida av Nord-Norge, sett og opplevd flott natur og også gått i en del av baptistsporene.

Baptist nord har vedtatt at det ikke blir distriktsstevne i 2019. Folk i distriktet oppfordres til å slutte opp om landsmøtet. Det vil bli tilrettelagt for eget barne- og ungdomsprogram.

 

 

Les også

Alan Donaldsson kommer til landsmøtet i Skien

Generalsekretær i European Baptist Federation Alan Donaldson kommer til Skien i forbindelse med landsmøtet i Baptistkirken Norge 7.-9. juni.
Les mer

- Hva gjør at vi kan ha gode fellesskap og kan stå sammen?

Det var utfordringen fra styreleder Sissel M Berg da Baptistsamfunnet hadde sitt landsmøte 12.-14. november hadde. 200 deltok. av disse var det 166 delegater fra 60 menigheter. I sin hilsen til lan
Les mer

Fem nye pastorer og forkynnere er godkjent

Baptistsamfunnet gleder seg alltid over nye pastorer og forkynnere, og det er litt ekstra høytid på landsmøtet under innsettelse til tjeneste.
Les mer
1 - 3 av 51
...

© 2014 Baptist.no

Baptistkirken Norge  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone