Øyhopping i nord - fra Sommarøy til Røst
Øyhopping i nord - fra Sommarøy til Røst
23 november 2018
Unik feriemulighet med gode baptistvenner kombinert med landsmøtet i Tromsø

Turbeskrivelse/informasjon om påmelding

Turen går over sju dager, fra søndag 7. juli til lørdag 13. juli 2019. Koll Kyllingstad er reiseleder og arrangør og beskriver turen slik:

«Søndag etter landsmøtets slutt starter vi turen ut til Sommarøy. Kjell Ove Hveding er med oss som lokalguide ut til Sommarøy og Yttersia som det også kalles. Vi kjører «Down town» på øya før vi sjekker inn på hotellet som Kjell Ove har vært med å bygge opp til slik det fremstår i dag.

Fra Sommarøy forflytter vi oss over til Norges nest største øy – Senja. Kjell Ove guider oss rundt på Senja med sin fortellerkunst, vi besøker flere av stedene på øya – bl.a Husøya, kjent fra «Da damene dro». Fra Senja går turen videre til neste øy – Andøya. Her tar Hermod Bakkevoll i mot oss og guider oss videre i sitt øyrike. Vi overnatter på Hotel Marena på Andenes.

En interessant dag ligger foran oss, vi følger Nasjonal turistvei sørover øya og tar med oss baptistkirkene langs veien. Fra Sortland går turen ut til Langøya og Bø i Vesterålen før vi vender nesen tilbake igjen mot neste øy – Hinnøya. Via Kvæfjord kommer vi til Kasfjord og tar inn på vårt eget Rivermont Ungdomssenter. Kveldsutflukt til baptistkirken på Aune med kveldstanker ved Aase Aune.

Fra Harstadregionen går turen sørover til Lofastforbindelsen og øyriket i Lofoten. På vei fra Harstad til Lofoten blir det tid til Trollfjorcruice med båttur gjennom Raftsundet og Trollfjorden til Svolvær. Omord spiser vi lunsj. Vi ser oss om i Lofoten og nevner Svolvær m/geita, Henningsvær, Stamsund, Glasshytta på Vikten, Reine, Smeden i Sund, Lofotkatedralen m.v. Under oppholdet i Lofoten bor vi 2 netter på Lofoten Sommerhotell i Kabelvåg.

Fra Moskenes tar vi fergen over til Røst, ytterst i Lofoten. Guidet rundtur på øya med besøk i kirken, besøk på kommunehuset som en del av guideturen, ribsafari ut til Skomvær fyr for de som ønsker.  Overnatting på Røst Bryggehotell og Fiskarheimen Havly, en av de få gjenværende i Norge.

Etter et døgn på Røst krysser vi Vestfjorden og ankommer Bodø kl. 17.30. Turen avsluttes på flyplassen med mulighet for fly sørover kl 19.20»  

Pris for turen: er 9.800 kroner, som inkluderer rundturen fra Tromsø til Bodø med Koll Kyllingstad og Kjell Ove Hveding/Hermod Bakkevoll som turteam. Overnatting i dobbeltrom inkl. frokost, de fleste måltidene ellers og  alle fergeturer og innganger.

Tillegg for enkeltrom og båttur til Skomvær fyr.

Relaterte dokumenter

Les også

De evangeliske møtene ble streamet

Vi sendte live fra landsmøtet. Opptakene er nå lagt ut for dem som ønsker å se disse!
Les mer

Takk og innsettelse

I landsmøtets samling søndag formiddag ble skiftet av generalsekretær markert med takk til Terje Aadne og innsettelse av Bjørn Bjørnø. Se gjerne opptak av gudstjenesten i artikkelen.
Les mer

Skifte i ledelsen

Sissel-Merete Berg fra Lillehammer ble i landsmøtet valgt som ny hovedstyreleder i Det Norske Baptistsamfunn.
Les mer
1 - 3 av 81
...

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone