EBF konsil i gang
EBF konsil i gang
27 september 2018
De europeiske baptistlederne møttes i Lviv i Ukraina onsdag 26. september for tre dagers rådslagning.

Åpningsgudstjenesten onsdag kveld var lagt til Centralkirken, som er en stor baptistkirke i Lviv, og markerte ikke bare starten på EBFs årlige konsil, me også avslutningen av De europeiske baptistkvinnenes 70-årsjubileum, som var helgen før i Lviv i Ukraina. 

I år har det europeiske årsmøtet besøk av ledelsen i Verdensalliansen med pastor Paul Msiza  som er president og dr. Elijah Brown som er generalsekretær. Vår egen Jan Sæthre, som er visepresident i Verdensalliansen, er også med på konsilet som økonomiansvarlig for Europaføderasjonen. 

Torsdag formiddag var den årlige samlingen med fokus på menighetsplantingene. Her delte menighetsplanter Aleksandr et inspirerende vitnesbyrd om det arbeidet han har  stått i sammen med teamet sitt  i Ternopil, i det vestlige Ukraina. Han snakket om en utfordringene i arbeidet og delte gleden over at i år kunne menighetsplanten feire den første dåpen, etter fire årene med intenst arbeid.

Årsmøteforhandlingene startet etter lunsj torsdag 27. september. I tillegg til behandling av rapporter og regnskap og valg på styre, inviteres konsilet til å ta endelig avgjørelse i forhold til gjennomføring av misjonskonferansen John 20:21 i Stavanger i juli 2021. I løpet av samlingen i Lviv vil det også være årsmøte for International Baptist Thelogical Study Centre in Amsterdam. Denne samlingen er også en god anledning til å knytte kontakter med baptistledere fra ulike dler av Europa. 

Norsk delegasjon er Terje Aadne og Håkon Sigland. 

 

Relaterte lenker

Les også

Ønsker å være til velsignelse for baptistene

European Baptist Federation la nylig ut et intervju som deres informasjonsmedarbeider Tim SolWoong Kim har gjort med generalsekretær Bjørn Bjørnø.
Les mer

Utsetter EBF-konferansen til 2023

På grunn av Covid-19 pandemien har Tony Peck i EBF nå informert om at misjonskonferansen Sent2021 ikke kan gjennomføres, men utsettes til juli 2023.
Les mer

Ung europeisk nettverksbygging

European Baptist Federation Youth arrangerer årlig konferanse for unge ledere i Europa. Ung baptist har sendt deltakere i mange år og dette er en av møteplassene som blir prioritert.
Les mer
1 - 3 av 38
...

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone