Bønn og lovsangshelg 2018
Bønn og lovsangshelg 2018
2 september 2018
Ung baptist sammen med Kristiansand Baptistmenighet inviterer til bønn og lovsangshelg for ungdom i høst

Vi skal gå tilbake til den originale tanken bak denne helgen, nemlig en helg med fokus på bønn, lovsang og fellesskap. Det blir undervisning, seminarer, lovsang, 24-timers bønn, og mulighet til fellesskap og samtale. Kristiansand baptistmenighet gleder seg til å ønske dere velkommen denne helga.

Påmelding (påmeldingsfrist 5.oktober 23.59)

Pris for helgen er 0kr, men vi oppfordrer til å gi kollekt under leiren for å dekke utgiftene (som er på ca 400kr per person).

Overnatting blir i en annen kirke i gåavstand, det betyr at du må ha med madrass og sovepose.

Hvis du har noen spørsmål angående helga kan du ta kontakt med Helene Brevik, Monica Zeiffert eller Hege Kristine Eikland!

Facebook

Les også

Areopagos overtar baptistenes Ungkloster-arbeid

Areopagos tar over kommunitetsarbeidet Ungkloster fra Ung Baptist. Leder i Ung Baptist Kjell Einar Mong Granholt (t.v) er fornøyd med at Ungkloster-koordinator Fredrik Krunenes fra nyttår blir kollega med leder for Etter Kristus, Ruth Burch Skree, i Areopagos. Håpet er at enda flere skal få øynene opp for et forpliktende kommunitetsliv preget av trospraksis, rytmer og fellesskap i hverdagen sammen med Gud.
Les mer

“Er jeg som etnisk nordmann så tolerant og inkluderende som jeg tror?”, spør Kjell mens Thaku lurer på: “Oppleves jeg som en utakknemlig og sur innvandrer og hårsår kvinne i møte med det norske samfunn?”
Les mer

Lovsang til alle

Ung baptist satser på lovsang for å rive ned skillelinjer i organisasjonen.
Les mer
1 - 3 av 99
...

© 2014 Baptist.no

Baptistkirken Norge  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone