Velkommen til landsmøtet
Velkommen til landsmøtet
2 september 2018
Fra 4. til 7. juli inviterer vi til landsmøte i Tromsø. Godt over 200 samles til saksbehandling, fellesskap og utrustning.

Landsmøteforhandlingene og møtene er lagt til Tromsøsalen hos Radisson Blu fra fredag 5. til søndag 7. juli.  Landsmøtet er Baptistsamfunnets viktigste arena, der premissene for samarbeidet mellom menighetene legges, og de prinsipielt viktige sakene avgjøres. Det er derfor viktig at menighetene er representert. SIste mulighet for å melde seg på var 15. juni. 

Det er ikke lenger ledige rom på landsmøtehotellet.

Vi har i tillegg til overnattingen på hotell fått en avtale med Tromsø Baptistmenighet om at det kan etableres sovesal i kirka. Denne vil koste 100 kr pr natt pr person. Alt sengetøy og liggeunderlag må tas med. Delegatene til landsmøtet må i tillegg melde seg på med kjøp av dagpakke på hotellet. Tromsø baptistmenighet har også framhandlet en mulighet for å parkere bobiler på en skole nært sentrum for en rimelig penge. Avtaler gjøres direkte med Leif Vollan i Tromø Baptistmenighet.

Det er fremdeles mulig å bestille årboken. Vi har noen eksemplarer igjen for salg. Link til bestilling på siden for sakspapirer. 

I tilknytning til landsmøtet blir det et kveldsmøte i Tromsø baptistkirke torsdag 4. juli, og lørdag kveld blir det kveldskonsert i Sommarøy kirke. Misjonærforeningen inviterer til misjonssamling fra onsdag 3. juli. Baptistkvinnene ha sitt årsmøte i Tromsø fredag formiddag. 

Det vil være et tilbud for barn og ungdom. Hanna Dahl og Einar Skog har ansvar for barneprogrammet. Det er også mulig å kjøpe tilleggsdøgn på stevnehotellet fra onsdag til fredag, og fra søndag.

Det er enkelt å reise til Tromsø. Det går en rekke fly fra Sørnorge hver dag, flyplassen ligger bare noen minuttes busstur fra sentrum. 

 

 

Les også

Viktige samtaler

I uken etter landsmøtet i Tromsø (5-7. juli) har VG, Varden og NRK sørget for at samtalen om balansen mellom selvstendighet og forpliktelse og forståelsen av det kristne ekteskapet, har fortsatt, blant annet i sosiale medier.
Les mer

Mæland ble gjenvalgt

Hovedstyreleder Magnar Mæland ble gjenvalgt for et nytt år som hovedstyrets leder.
Les mer

Ønske om å fortsette samtalene

Landsmøtet støtter opp om hovedstyrets linje i saken om samkjønnet ekteskap og muligheten for lederskap.
Les mer
1 - 3 av 30
...

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone