Tromsø blir landsmøtested
Tromsø blir landsmøtested
30 august 2018
Baptister fra hele landet vil samles i ishavsbyen 5.-7. juli 2019.

Av Roger Dahl

Landsmøtet er lagt til Radisson Blu i Tromsø. I tillegg til selve landsmøtet som starter fredag ettermiddag og avsluttes med gudstjeneste søndag, regner vi med at mange vil komme til Tromsø allerede torsdag 4. juli. Vi vil derfor invitere til et evangelisk møte i byens baptistkirke torsdag kveld.

Landsmøtet starter fredag og avsluttes med gudstjeneste søndag. I tillegg til landsmøteforhandlinger og søndagens gudstjeneste vil det være tid til evangeliske møter på kveldene fredag og lørdag.  Det vil være mulig å melde seg på bare landsmøtearrangementet som innbefatter lunsj, om en ønske en annen overnattingsform enn på landsmøtehotellet, eller en kan melde seg på med både kost og overnatting på samme sted.  Under landsmøteforhandlingene vil det også være et tilbud for barn som reiser med foreldre. 

Vi vil også jobbe for å få til et tilbud om overnatting i sovesal for dem som ønsker å holde kostnadene nede, samtidig som en vil delta på landsmøtet.  Program, kostnader og reisemuligheter vil vi komme tilbake til senere. Vi anbefaler at menighetene som sender dlegater legger inn en budsjettpost til dette i 2019. Kostnadene ved å delta vil bli informert om i god tid før årsskiftet. Det er enkelt å reise til Tromsø. Det går en rekke fly fra Sørnorge hver dag, flyplassen ligger bare noen minuttes busstur fra sentrum.

Les også

Tre nye menigheter

Varm velkomst for tre nye menigheter i Det Norske Baptistsamfunn.
Les mer

Ting blir ikke akkurat som vi har tenkt

Hovedstyrets leder, Magnar Mæland, snakket om nødvendig forandring i talen sin til Baptistenes Landsmøte i Stavern.
Les mer

BWA-presidenten besøker Borkenes

Selveste Paul Msiza fra Baptistenes Verdensallianse besøker Kvæfjord Baptistmenighet søndag 24. juni.
Les mer
1 - 3 av 109
...

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |  Michelets vei 62c, N-1368 Stabekk, Norway  |  Tlf. (+47) 67103560  |  Intranett

Powered by Cornerstone