Over hundre ungdommer samlet til stevne på Rivermont
Over hundre ungdommer samlet til stevne på Rivermont
23 juli 2018
Karenungdom fra hele landet samlet rundt bibelbasert undervisning om ansvarlig lederskap, samarbeid og organisering.

Av Espen Thilesen

Annenhvert år samles Karenungdommene til stevne ulike steder i landet. I år hadde de besøk av Pastor K`Paw Shee som bor i Sheffield i England og er leder for Europe Karen Baptist Fellowship. Undervisningen var lagt opp med interaktiv læring hvord det var diskusjoenr, spørsmål. lesing av Bibelen og eller aktiviteter og turer i nærområdet. Midnattssolen satte også sitt preg på opplevelsen!

- Vi går dypt inn bibelteksten og det er ikke alltid lett å forstå hva de mener, men vi kan spørre dem etterpå, forteller Snowda. - De underviser nyttige ting når en skal være leder. Dessverre er det litt færre enn vanlig, og det er ikke like mange å henge med.

(Sheeku 21, Snowda 20 år, Ler Mu 22)

(Fra venstre: Pastor K’Paw Shee og sekretær for KBN og ansvalrig for arrangementet Jack Eh Deeku)

 

Les også

Ernst fikk Dagens hederspris: – Vårherre er en god arbeidsgiver

TAKKNEMLIG: Ernst Selvik har opplevd det meningsfullt å få han en tjeneste i det kristne barne- og ungdomsarbeidet i Nord-Norge. Les mer om tildelingen i dagen.no Foto: Tore Hjalmar Sævik, Dagen
Les mer

Klart til bruk ...

Så snart situasjonen rundt korona-pandemien tillater det er Rivermont Ungdomssenter klar til bruk. Byggekomiteen møttes med betryggende korona-avstand.
Les mer

Ga Gud et løfte

- Nå skal jeg trappe ned! Ordene tilhørte Ernst Selvik, som helt klart må ha problemer med sin personlige brems, for i en alder av 76 år har han ombestemt seg. Engasjementet for Rivermont er på plass.
Les mer
1 - 3 av 17
...

© 2014 Baptist.no

Baptistkirken Norge  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone