Nytt kirkebygg i Sierra Leone
Nytt kirkebygg i Sierra Leone
17 juli 2018
Baptistsamfunnet har, sammen med Skien baptistmenighet hatt et utviklingsprosjektet i den nordlige delen av Sierra Leone de siste årene. . Prosjektet har har fokus på bygging av kirker, helse og rent vann.

Fra skienbaptist.no

Prosjektet drives i samarbeid med  sammen med Sierra Leone Baptist Convention. I år har fokuset vært å bygge ny kirke i landsbyen Kabonka.

Nytt kirkebygg i Sierra Leone

Den gamle kirken var absolutt moden for å bli skiftet ut.

Nytt kirkebygg i Sierra Leone

Det var nedleggelse av grunnstein for to måneder siden. Vår lokale prosjektleder er menighetsplanteren Philip Kamara, som Skien baptistmenighet har utviklet et nært forhold til gjennom mange år med utvikling av lokalsamfunnet i Tonko Limba.

Nå er den nye kirken ferdig. Det er vår bønn om at det kan være til inspirasjon i lokalsamfunnet, slik at mennesker finner troen på Jesus Kristus.

Les også

Imponerende hundreårsfeiring i Kongo

Presentasjon av de første studentene som graduerte ved CBCNs universitet, evangeliseringskampanjer og besøk av Denise Nyakeru Tshisekedi, kona til presidenten, gjorde jubileumshelgen til en storslagen feiring.
Les mer

Årets julegave - Lederutvikling i Kongo

CBCN trenger dyktige ledere til sitt enorme arbeid i Nord-Kongo. Årets julegave går til lederutvikling hos vår samarbeidspartner CBCN.
Les mer

Høyt engasjement for Kongo

Fra juli i år er det samlet inn over en halv million kroner til kirken og arbeidet i Bas Uélé.
Les mer
1 - 3 av 139
...

© 2014 Baptist.no

Baptistkirken Norge  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone