Ungt og engasjert tilskudd til hovedstyret
Ungt og engasjert tilskudd til hovedstyret
5 juli 2018
Har troa på et kirkesamfunn der Jesus står i sentrum og det finnes harmoni på tvers av generasjoner og kulturer.

Av Siri D. Fjeldberg

22 år gamle Biak Tha Sung Siang Pum  fra Norway Chin Mission Church ble valgt som nytt medlem i hovedstyret i Baptistsamfunnet. Hun tar bachelor i interkulturell forståelse på NLA Høgskolen i Bergen, og vil fra høsten ha en deltidsstilling i Norges Kristelige Student- og Skoleungdomslag hvor hun skal ha ansvar for utvekslingsstudentene fra fagskolen, Hald Internasjonale Senter og arrangere misjonsuker på universiteter og høgskoler i Bergen i samarbeid med migrantmenigheter.

- Det er ingen hemmelighet at kirkesamfunnet vårt står ovenfor mange utfordringer, sier Biak Tha Sung Siang Pum. - men, takket være Gud, er vi også utrustet med så mye potensiale. Spørsmålet nå er om vi ser og tar i bruk de gavene og potensialene vi har i Baptistsamfunnet. Min visjon og håp for kirkesamfunnet vårt er at, i en tid som dette, det skal tennes en brann for Jesus hos ungdommene og brannen skal holdes levende hos de eldre. Et kirkesamfunn der Jesus-kulturen står i sentrum og Han blir feiret i alle farger, former og fasonger!

I tillegg ble Lillian K.Thoresen fra Haugesund valgt inn som nytt styremedlem og  Magnar Mæland fra Ålgård gjenvalgt som leder. Tidligere hovedstyremedlem Egil Sagen fra Trondheim ble valgt inn som 1. vara.

Les også

Ny hovedstyreleder på plass

Baptistsamfunnets hovedstyre hadde 8.-10. november møtehelg sammen med Ung baptist og Baptistkvinnene. Jon Vestøl ble enstemmig valgt til ny hovedstyreleder etter at Magnar Mæland ba seg løst fra oppgaven i slutten av oktober.
Les mer

Baptistsamfunnet har ikke endret syn

Et enstemmig hovedstyre presiserer at tidligere vedtak om forståelse av homofilt samliv og lederskap står ved lag.
Les mer

Den gode, smertefulle, nødvendige dialogen

Bibeltroskap, baptistisk kirkeordning, lederskap, samliv og hva vil det si å ha Jesus som Herre? I helga har det vært dialogmøter i Stavanger, Egersund og på Lillehammer.
Les mer
1 - 3 av 27
...

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone