Ting blir ikke akkurat som vi har tenkt
Ting blir ikke akkurat som vi har tenkt
5 juli 2018
Hovedstyrets leder, Magnar Mæland, snakket om nødvendig forandring i talen sin til Baptistenes Landsmøte i Stavern.

Av Siri D. Fjeldberg

-Vi har bestemt at dette blir siste Blink i nåværende form. Når vi i 2012 la sommerstevnet hit, var det med en visjon om å skape en møteplass for mange av landets baptister, og i særlig grad barnefamiliene. Vi har opplevd mye bra her i Stavern disse årene, og vi har lagt ned mye ressurser, men oppslutningen har ikke økt og det blir stadig mer krevende å få arrangementet til. Det er viktig å samles, men det står ikke i Bibelen at vi må ha et sommerstevne! sa Magnar Mæland. Planen videre er at det blir en helg med Landsmøte i juni,i 2019 og 2020. I 2021 vil Norge være vertskap for Europeiske baptister i Stavanger.

Baptistenes magasin Baptist.no, tidligere Banneret, skal også avvikles fra 2019 etter 138 år. Nye former for informasjon er nødvendig, og det er på tide å informere på andre måter.

- Vi kommer til å savne både Blink og Baptist.no, men nostalgi og gudsfrykt er ikke nødvendigvis det samme, avsluttet Magnar Mæland. - Og når ting ikke blir som vi har tenkt, så la oss holde fast på at Gud kan ha tenkt noe annet, og det kan til og med være både større og bedre.

Les hovedstyreleder Magnar Mælands tale til landsmøtet

Relaterte dokumenter

Les også

Landsmøtet 2020

Landsmøtet er på grunn av usikkerhet rundt situasjonen med spredning av Koronaviruset flyttet fra 5.-7. juni til 30. oktober- 1. november.
Les mer

Neste generasjon er viktig

Bjørn Bjørnø, som er innstilt som ny generalsekretær, har sett hvor avgjørende et godt barne- og ungdomarbeid er for menighetene.
Les mer

Viktige samtaler

I uken etter landsmøtet i Tromsø (5-7. juli) har VG, Varden og NRK sørget for at samtalen om balansen mellom selvstendighet og forpliktelse og forståelsen av det kristne ekteskapet, har fortsatt, blant annet i sosiale medier.
Les mer
1 - 3 av 85
...

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone