Høydepunktet er å se mennesker frelst
Høydepunktet er å se mennesker frelst
17 juni 2018
Alf O. Kavli avslutter sitt lønnede engasjement i Brumunddal Baptistmenighet etter 19 år.

Av Siri D. Fjeldberg

- Jeg har hatt et kall til å tjene i Norge helt siden jeg ble frelst i USA i 1973, forteller pastor Alf O. Kavli. - Kallet har alltid være basert på Ef 4,11-14 med fokus på å være hyrde og underviser i menigheten.

Bibelstudier er også det som nok er Alf Kavlis varemerke. I tillegg til at han alltid har stilt opp for mennesker både i og utenfor menigheten. Målet med undervisningen har vært å utruste mennesker til tjeneste. En av de han har vært med på å utruste er Olivier Matata som nå er ungdomspastor i Hamar Baptistmenighet. - Du kalte meg for «min Timoteus», og det har jeg alltid vært stolt og takknemlig for, fortalte Olivier i sin hilsen på avskjedsfesten på søndag.

- Jeg er utrolig takknemlig for menigheten, forteller Alf Kavli. - Da jeg forlot min familie i USA ble menigheten min nye familie. Jeg håper også at menigheten fortsatt skal være med å prege samfunnet vi lever i. Det er det evangeliet utfordrer oss til.

Brumunddal Baptistmenighet ser for tiden etter ny pastor. Leder i pastorkomiteen i menigheten, Jeanine Lorentzen, forteller at de både ser etter pastor, men også leter etter gode alternative løsninger for menigheten framover. - Vi leter etter en god løsning som kan bringe menigheten framover. Akkurat hvordan det skal se ut er ikke helt klart ennå. Vi vurderer samarbeid med de andre menighetene i området og prøver å tenke nytt rundt framtiden.

Les også

Roger Dahl

Dette er en ukentlig andakt fra Det Norske Baptistsamfunn. Denne uken er det informasjonsleder, menighetsrådgiver og pastor Roger Dahl som deler med oss.
Les mer

Ny menighetsrådgiver

Inger Lise Salvesen tar over som menighetsrådgiver i sør og vest.
Les mer

Gratulerer med dagen - det er menighetens fødselsdag!

Selv om det er mange av menighetene som samles i kirkene til pinsegdstjeneste er det fremdeles tilbud om digitale gudstjenester. Vi deelr noe av det som i dag vil være til inspirasjon!
Les mer
1 - 3 av 87
...

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone