Høydepunktet er å se mennesker frelst
Høydepunktet er å se mennesker frelst
17 juni 2018
Alf O. Kavli avslutter sitt lønnede engasjement i Brumunddal Baptistmenighet etter 19 år.

Av Siri D. Fjeldberg

- Jeg har hatt et kall til å tjene i Norge helt siden jeg ble frelst i USA i 1973, forteller pastor Alf O. Kavli. - Kallet har alltid være basert på Ef 4,11-14 med fokus på å være hyrde og underviser i menigheten.

Bibelstudier er også det som nok er Alf Kavlis varemerke. I tillegg til at han alltid har stilt opp for mennesker både i og utenfor menigheten. Målet med undervisningen har vært å utruste mennesker til tjeneste. En av de han har vært med på å utruste er Olivier Matata som nå er ungdomspastor i Hamar Baptistmenighet. - Du kalte meg for «min Timoteus», og det har jeg alltid vært stolt og takknemlig for, fortalte Olivier i sin hilsen på avskjedsfesten på søndag.

- Jeg er utrolig takknemlig for menigheten, forteller Alf Kavli. - Da jeg forlot min familie i USA ble menigheten min nye familie. Jeg håper også at menigheten fortsatt skal være med å prege samfunnet vi lever i. Det er det evangeliet utfordrer oss til.

Brumunddal Baptistmenighet ser for tiden etter ny pastor. Leder i pastorkomiteen i menigheten, Jeanine Lorentzen, forteller at de både ser etter pastor, men også leter etter gode alternative løsninger for menigheten framover. - Vi leter etter en god løsning som kan bringe menigheten framover. Akkurat hvordan det skal se ut er ikke helt klart ennå. Vi vurderer samarbeid med de andre menighetene i området og prøver å tenke nytt rundt framtiden.

Les også

Tiltak mot Korona-viruset

Informasjon til lokallag og menigheter om arrangementer og anbefalinger for lokal virksomhet etter at Norge er så hardt rammet av Korona-viruset!
Les mer

Søndag er kirkedag

Koronaviruset gjør at ingen kan samles i kirkene. Vi har lett på på nett etter baptistsamlinger rundt i Norge denne søndagen og deler noen tips her om gudstjenestemuligheter.
Les mer

Håper kirkene fortsetter med digital satsing etter krisa

KABB erfarer at nye digitale tjenester i forbindelse med Korona-krisa er med på å bedre inkludere mennesker med funksjonsnedsettelser i kirkelige fellesskap.
Les mer
1 - 3 av 72
...

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone