Høydepunktet er å se mennesker frelst
Høydepunktet er å se mennesker frelst
17 juni 2018
Alf O. Kavli avslutter sitt lønnede engasjement i Brumunddal Baptistmenighet etter 19 år.

Av Siri D. Fjeldberg

- Jeg har hatt et kall til å tjene i Norge helt siden jeg ble frelst i USA i 1973, forteller pastor Alf O. Kavli. - Kallet har alltid være basert på Ef 4,11-14 med fokus på å være hyrde og underviser i menigheten.

Bibelstudier er også det som nok er Alf Kavlis varemerke. I tillegg til at han alltid har stilt opp for mennesker både i og utenfor menigheten. Målet med undervisningen har vært å utruste mennesker til tjeneste. En av de han har vært med på å utruste er Olivier Matata som nå er ungdomspastor i Hamar Baptistmenighet. - Du kalte meg for «min Timoteus», og det har jeg alltid vært stolt og takknemlig for, fortalte Olivier i sin hilsen på avskjedsfesten på søndag.

- Jeg er utrolig takknemlig for menigheten, forteller Alf Kavli. - Da jeg forlot min familie i USA ble menigheten min nye familie. Jeg håper også at menigheten fortsatt skal være med å prege samfunnet vi lever i. Det er det evangeliet utfordrer oss til.

Brumunddal Baptistmenighet ser for tiden etter ny pastor. Leder i pastorkomiteen i menigheten, Jeanine Lorentzen, forteller at de både ser etter pastor, men også leter etter gode alternative løsninger for menigheten framover. - Vi leter etter en god løsning som kan bringe menigheten framover. Akkurat hvordan det skal se ut er ikke helt klart ennå. Vi vurderer samarbeid med de andre menighetene i området og prøver å tenke nytt rundt framtiden.

Les også

Fellesskap i nattverden

I gudstjenesten 3. november feiret Bergen Baptistmenighet nattverd. Pastor Jan Helge Hindenes la tydelig fokus på fellesskapet i sin forkynnelse om nattverden.
Les mer

Nye pastorer i Brumunddal

«Brumunddal har som by reist seg mot rasismen, derfor er det en sterk proklamasjon at menigheten velger å ansette en norsk og en med fremmedkulturell bakgrunn,» mener nyansatt pastor Bjørn Olav Hansen.
Les mer

Gammel skute å snu

Oslo Sentrum Baptistmenighet ruster seg til nye eventyr!
Les mer
1 - 3 av 64
...

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone