Høydepunktet er å se mennesker frelst
Høydepunktet er å se mennesker frelst
17 juni 2018
Alf O. Kavli avslutter sitt lønnede engasjement i Brumunddal Baptistmenighet etter 19 år.

Av Siri D. Fjeldberg

- Jeg har hatt et kall til å tjene i Norge helt siden jeg ble frelst i USA i 1973, forteller pastor Alf O. Kavli. - Kallet har alltid være basert på Ef 4,11-14 med fokus på å være hyrde og underviser i menigheten.

Bibelstudier er også det som nok er Alf Kavlis varemerke. I tillegg til at han alltid har stilt opp for mennesker både i og utenfor menigheten. Målet med undervisningen har vært å utruste mennesker til tjeneste. En av de han har vært med på å utruste er Olivier Matata som nå er ungdomspastor i Hamar Baptistmenighet. - Du kalte meg for «min Timoteus», og det har jeg alltid vært stolt og takknemlig for, fortalte Olivier i sin hilsen på avskjedsfesten på søndag.

- Jeg er utrolig takknemlig for menigheten, forteller Alf Kavli. - Da jeg forlot min familie i USA ble menigheten min nye familie. Jeg håper også at menigheten fortsatt skal være med å prege samfunnet vi lever i. Det er det evangeliet utfordrer oss til.

Brumunddal Baptistmenighet ser for tiden etter ny pastor. Leder i pastorkomiteen i menigheten, Jeanine Lorentzen, forteller at de både ser etter pastor, men også leter etter gode alternative løsninger for menigheten framover. - Vi leter etter en god løsning som kan bringe menigheten framover. Akkurat hvordan det skal se ut er ikke helt klart ennå. Vi vurderer samarbeid med de andre menighetene i området og prøver å tenke nytt rundt framtiden.

Les også

Agnar Sæli

Dette er en ukentlig andakt fra Det Norske Baptistsamfunn. Denne uken er det pastor og menighetsrådgiver Agnar Sæli som deler med oss.
Les mer

Ny baptistkirke i Lillesand

Lillesand Baptistmenighet tok i januar i bruk sin nye kirke. Først i begynnelsen av mai ble dette markert med en stortilt innvielsesfest, da koronapandemien har satt en stopper for det tidligere.
Les mer

Digitale gudstjenester

Korona påvirker oss fremdeles, og i mange områder av landet er det strenge restriksjoner. Vi har derfor tatt en sjekk på digitale tilbud fra Home Church, Oslo og andre kirker søndag 16. mai.
Les mer
1 - 3 av 97
...

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone