Dugnad og godt fellesskap
Dugnad og godt fellesskap
15 juni 2018
Tre av dugnadsgjengen, Per Øvergaard, Lars Lien og Johan Flatebø, har bygd terrasse utenfor Holtekilen folkehøgskole på årets dugnadsuke.

Av Roger Dahl

I løpet av uka har mange flere enn disse tre deltatt i dugnad. Noen har jobbet med terrassen, andre har malt og stelt på bygningene, og noen har tatt seg av hagearbeid, som hekkeklipping (ikke en milimeter i avvik), fjerning av ugress i bed og rundt beplantningen.

Dugnadsuke i juni og i august har blitt en årviss tradisjon, til hjelp å for vaktmesterene, som har det daglige ansvaret med å ta vare på bygningsmasssen på Stabekk.

I tillegg til praktisk hjelp på skolesenteret gir dugnadsukene samhold og skaper begeistring for fellestiltakene i Baptistsamfunnet.

Dugnad og godt fellesskap

Skoleeiendommene ligger i Bærum, 10 kilometer vest for Oslo sentrum, og har en flott beliggenhet mellom Drammensveien (E-18 vestover fra Oslo) og Holtekilen, som er en fjordarm i Oslofjorden. Holtekilen folkehøgskole til venstre på bildet og Høyskolen for ledelse og teologi til høyre, med lokalveien Michelets vei mellom.

Landsmøtet i fjor vedtok en ekstraordinær landsinnsamling i 2017-19. Denne er det fremdeles mulighet for å delta i om du vil støtte skolene.

 

Les også

Høyskolen for ledelse og teologi fyller 15 år

I løpet av høstsemesteret har feiringen av 15 års-jubileet til HLT startet. Skolen feiret at det har vært studiestart 15 år på rad med spente og engasjerte studenter.
Les mer

NOKUT godkjenner HLTs akkrediteringssøknad

En omfattende prosess har fått et gledelig resultat.
Les mer

Bo på baptistenes eget hostel i Oslo i sommer

Denne sommeren satser Oslofjord folkehøgskole på fullskala sommerdrift – under navnet Hostel Oslofjord. Dette vil gi en ekstra inntektskilde som er svært viktig for skolen.
Les mer
1 - 3 av 88
...

© 2014 Baptist.no

Baptistkirken Norge  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone