Dugnad og godt fellesskap
Dugnad og godt fellesskap
15 juni 2018
Tre av dugnadsgjengen, Per Øvergaard, Lars Lien og Johan Flatebø, har bygd terrasse utenfor Holtekilen folkehøgskole på årets dugnadsuke.

Av Roger Dahl

I løpet av uka har mange flere enn disse tre deltatt i dugnad. Noen har jobbet med terrassen, andre har malt og stelt på bygningene, og noen har tatt seg av hagearbeid, som hekkeklipping (ikke en milimeter i avvik), fjerning av ugress i bed og rundt beplantningen.

Dugnadsuke i juni og i august har blitt en årviss tradisjon, til hjelp å for vaktmesterene, som har det daglige ansvaret med å ta vare på bygningsmasssen på Stabekk.

I tillegg til praktisk hjelp på skolesenteret gir dugnadsukene samhold og skaper begeistring for fellestiltakene i Baptistsamfunnet.

Dugnad og godt fellesskap

Skoleeiendommene ligger i Bærum, 10 kilometer vest for Oslo sentrum, og har en flott beliggenhet mellom Drammensveien (E-18 vestover fra Oslo) og Holtekilen, som er en fjordarm i Oslofjorden. Holtekilen folkehøgskole til venstre på bildet og Høyskolen for ledelse og teologi til høyre, med lokalveien Michelets vei mellom.

Landsmøtet i fjor vedtok en ekstraordinær landsinnsamling i 2017-19. Denne er det fremdeles mulighet for å delta i om du vil støtte skolene.

 

Les også

Tilbud om kurs i Baptistisk teologi og historie

Høyskolen for Ledelse og Teologi tilbyr kompetansekurs i baptistisk teologi og historie. Kurset gir en grundig innføring i baptistisk teologi og historie. En kunnskap som er helt essensiell for pastorer og andre ledere i norske baptistmenigheter.
Les mer

Arne Mella fortsetter som rektor

Rektorstillingen på HLT har vært utlyst denne våren og nå er prosessen landet. Arne Mella har vært i stillingen i 5 år, der starten var et vikariat. Nå skal han fortsette i ytterligere tre år.
Les mer

Foreleserne på HLT scorer best i landet

Norges beste forelesere finner du på HLT! Kanskje en litt tabloid påstand det er vanskelig å verifisere, men resultatet fra Studiebarometeret viser i hvert fall at studentene på HLT er de som gir sine forelesere høyest score av alle universiteter og høyskoler i landet.
Les mer
1 - 3 av 85
...

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone