Dugnad og godt fellesskap
Dugnad og godt fellesskap
15 juni 2018
Tre av dugnadsgjengen, Per Øvergaard, Lars Lien og Johan Flatebø, har bygd terrasse utenfor Holtekilen folkehøgskole på årets dugnadsuke.

Av Roger Dahl

I løpet av uka har mange flere enn disse tre deltatt i dugnad. Noen har jobbet med terrassen, andre har malt og stelt på bygningene, og noen har tatt seg av hagearbeid, som hekkeklipping (ikke en milimeter i avvik), fjerning av ugress i bed og rundt beplantningen.

Dugnadsuke i juni og i august har blitt en årviss tradisjon, til hjelp å for vaktmesterene, som har det daglige ansvaret med å ta vare på bygningsmasssen på Stabekk.

I tillegg til praktisk hjelp på skolesenteret gir dugnadsukene samhold og skaper begeistring for fellestiltakene i Baptistsamfunnet.

Dugnad og godt fellesskap

Skoleeiendommene ligger i Bærum, 10 kilometer vest for Oslo sentrum, og har en flott beliggenhet mellom Drammensveien (E-18 vestover fra Oslo) og Holtekilen, som er en fjordarm i Oslofjorden. Holtekilen folkehøgskole til venstre på bildet og Høyskolen for ledelse og teologi til høyre, med lokalveien Michelets vei mellom.

Landsmøtet i fjor vedtok en ekstraordinær landsinnsamling i 2017-19. Denne er det fremdeles mulighet for å delta i om du vil støtte skolene.

 

Les også

Stanser utbygging for HLT på Stabekk i denne omgang

Filadelfiakirken i Oslo har ikke mulighet til å stille tilstrekkelige garantier for at det er forsvarlig å kunne ta opp lån for den skisserte utbyggingen av Høyskolen for Ledelse og Teologi (HLT).
Les mer

Midlertidig flytting av HLT

Høyskolen for ledelse og teologi flytter til Filadelfia i Oslo for å gi rom for utbygging på Stabekk.
Les mer

Nå kan du ta 10 studiepoeng ved HLT hjemmefra

Høyskolen (HLT) utfordrer pastorer og andre ledere til å ta faget «Misjonale menigheter og livslang læring» våren 2020 mens samfunnet rundt er preget av situasjonen med koronaviruset.
Les mer
1 - 3 av 79
...

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone