Roald Zeiffert inn i internasjonal oppgave
Roald Zeiffert inn i internasjonal oppgave
28 mai 2018
European Baptist Federation (EBF) og EBFs barne- og ungdomskomité har i dag presentert Roald Zeiffert som ny koordinator for Horizons, lederutviklingsprogrammet for ungdom.

Av Roger Dahl

Roald tar over ansvaret etter Jeff Carter. Tjenesten finansieres gjennom et spleiselag mellom flere, blant annet Ung baptist, baptistsamfunnene i Norge, Tyskland og Canada.

Mens Jeff Carter har jobbet for EBFs barne- og ungdomskomité på heltid som canadisk misjonær, skal Roald utføre mer spesifikke oppgaver i en kvart stilling. Jeff Carter går nå inn i en stilling tilknyttet Baptist World Alliance (BWA), som leder for Horizon og lederutvikling for barn- og unge.

Bob Morris, som leder EBFs barne- og ungdomskomité gleder seg over ansettelsen og sier Roald varmt ønsket i stillingen. Han er anerkjent og har bidratt sterkt inn i årskonferansen for EBFs barn og unge gjennom sin visdom, humor og kjærlighet til strategisk tenkning.

– Vi tror at hans entusiasme og karakter vil gjøre det mulig for ham å lede effektivt, og vi ser frem til å jobbe sammen med ham, slik at han kan stå i denne delen Guds kall i sitt liv, sier Morris.

Roald Zeiffert begynner arbeidet innen EBF/BWA allerede til høsten, og gjør dette som en del av sin tjeneste som daglig leder i Ung baptist. Han avslutter i Ung baptist til nyttår.

Les mer på EBFs nettsider

 

Relaterte lenker

Les også

Håp blant tårer i Øst-Ukraina

Delegasjonen fra EBF og BWA står foran et veggmaleri som viser den lokale skolelæreren som underviser elevene på begge sider av konfliktområdets frontlinje. Hennes øyne ser i retningen der kulene kommer.
Les mer

Europeisk misjonskonferanse til Stavanger

I dag, 28. september, vedtok Europaføderasjonens årsmøte i Lviv, Ukraina, at det inviteres til konferanse i Stavanger 21.-25. juli 2021.
Les mer

EBF konsil i gang

De europeiske baptistlederne møttes i Lviv i Ukraina onsdag 26. september for tre dagers rådslagning.
Les mer
1 - 3 av 129
...

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |  Michelets vei 62c, N-1368 Stabekk, Norway  |  Tlf. (+47) 67103560  |  Intranett

Powered by Cornerstone