Roald Zeiffert inn i internasjonal oppgave
Roald Zeiffert inn i internasjonal oppgave
28 mai 2018
European Baptist Federation (EBF) og EBFs barne- og ungdomskomité har i dag presentert Roald Zeiffert som ny koordinator for Horizons, lederutviklingsprogrammet for ungdom.

Av Roger Dahl

Roald tar over ansvaret etter Jeff Carter. Tjenesten finansieres gjennom et spleiselag mellom flere, blant annet Ung baptist, baptistsamfunnene i Norge, Tyskland og Canada.

Mens Jeff Carter har jobbet for EBFs barne- og ungdomskomité på heltid som canadisk misjonær, skal Roald utføre mer spesifikke oppgaver i en kvart stilling. Jeff Carter går nå inn i en stilling tilknyttet Baptist World Alliance (BWA), som leder for Horizon og lederutvikling for barn- og unge.

Bob Morris, som leder EBFs barne- og ungdomskomité gleder seg over ansettelsen og sier Roald varmt ønsket i stillingen. Han er anerkjent og har bidratt sterkt inn i årskonferansen for EBFs barn og unge gjennom sin visdom, humor og kjærlighet til strategisk tenkning.

– Vi tror at hans entusiasme og karakter vil gjøre det mulig for ham å lede effektivt, og vi ser frem til å jobbe sammen med ham, slik at han kan stå i denne delen Guds kall i sitt liv, sier Morris.

Roald Zeiffert begynner arbeidet innen EBF/BWA allerede til høsten, og gjør dette som en del av sin tjeneste som daglig leder i Ung baptist. Han avslutter i Ung baptist til nyttår.

Les mer på EBFs nettsider

 

Relaterte lenker

Les også

Støtte til nettverksbygging

Ung baptist har fått tilsagn på støtte til prosjektet Unglink som handler om å knytte etablerte kristne organisasjoner og nye migrantgrupper tettere sammen.
Les mer

Slutter som daglig leder

Etter 11 år som daglig leder i Ung baptist er det tid for nye utfordringer for Roald Zeiffert.
Les mer

Shalome Croos inn som 1. vara i styret i Digni

- Dette er min måte å bidra til å gjøre verden mer rettferdig. Om jeg ikke kan jobbe i felten, er dette en mulighet for meg til å gi av meg selv og følge mitt kall.
Les mer
1 - 3 av 122
1 2 3 4 5 ... 41 Neste

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |  Michelets vei 62c, N-1368 Stabekk, Norway  |  Tlf. (+47) 67103560  |  Intranett

Powered by Cornerstone