Velkommen til Blink
Velkommen til Blink
18 mai 2018
4.-8. juli samles baptister fra hele landet til landsmøte og sommerstevne i Stavern. Se video med hovedstyreleder Magnar Mæland sin velkomsthilsen.

Blink 2018 starter med landsmøte 4.-5. juli. Her holder hovedstyreleder Magnar Mæland, som ble valgt som leder i fjor, for første gang velkomsttale til landets baptister.

I landsmøtet inviteres vi i år til å gjøre fellesskapet av baptister i Norge enda større. Tre nye menigheter søker om medemskap i kirkesamfunnet. Det er Baptistkirken Home i Oslo, menighetsplanten som Bente Sandtorp er leder for, Grace Church som er en etablet vietnamesisk menighet i Oslo. En del av medlemmene hadde i sin tid tilknytning til Oslo 1. Baptistmenighet og det er Chin Bethel Church i Egersund.

I landsmøtet vil vi også invitere til ulike workshops, for å kunne arbeide grundigere med arbeidsplaner både for virkegrenene og baptistsamfunnets eget arbeid som menighetsutvikling, menighetsplanting, internasjonal engasjement og økonomi. Det er spennende å prøve ut noe arbeidsformer i landsmøtet, og også kunne gå grundigere inn i arbeidet en ser for seg å utføre i året som kommer.

 

 

Relaterte lenker

Les også

Blink er historie - Utfordring for møteplassene

Det var brått og brutalt da hovedstyreleder Magnar Mæland i sin tale til landsmøtet informerte om at det var slutt. Blink 2018 ble siste året. Hva nå?
Les mer

Høstnummeret er ute

Abonnentene fikk tredje utgave av magasinet Baptist.no i posten sist uke. Nå kan du lese e-versjonen på nettsidene våre.
Les mer

Baptistene dropper sommerstevne

– Det har vært en dramatisk forverring i oppslutning, sier informasjonsleder i Det Norske Baptistsamfunn.
Les mer
1 - 3 av 65
...

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone