Slutter som daglig leder
Slutter som daglig leder
7 mai 2018
Etter 11 år som daglig leder i Ung baptist er det tid for nye utfordringer for Roald Zeiffert.

Av Roger Dahl

- Roald Zeiffert har orientert landsstyret i Ung baptist om at han ønsker å fratre sin stilling som daglig leder i Ung baptist fra 1 januar 2019, sier styreleder Shalome Croos i en pressemelding. Roald har vært daglig leder siden november 2007, og har ledet organisasjonen i en fase med store forandringer. Blant annet har Ung baptist blitt reelt flerkulturell i denne perioden. 

- Roald har vært en veldig engasjert og ambisjonsrettet daglig leder. Han har speidet etter muligheter og brukt enhver sjanse til å få til en positiv utvikling i Ung baptist. Videre har han
vært en viktig brikke i arbeidet for integrasjon og utvikling av gode unge ledere i baptistsamfunnet, sier Croos og føyer til:

- Vi kommer til å savne han, og ønsker han all lykke og Guds velsignelse videre.

Croos opplyser at landsstyret starter prosessen med å rekruttere ny daglig leder etter sommerferien, og ser for seg en spennende og grundig prosess det kommende året.

Les også

Areopagos overtar baptistenes Ungkloster-arbeid

Areopagos tar over kommunitetsarbeidet Ungkloster fra Ung Baptist. Leder i Ung Baptist Kjell Einar Mong Granholt (t.v) er fornøyd med at Ungkloster-koordinator Fredrik Krunenes fra nyttår blir kollega med leder for Etter Kristus, Ruth Burch Skree, i Areopagos. Håpet er at enda flere skal få øynene opp for et forpliktende kommunitetsliv preget av trospraksis, rytmer og fellesskap i hverdagen sammen med Gud.
Les mer

“Er jeg som etnisk nordmann så tolerant og inkluderende som jeg tror?”, spør Kjell mens Thaku lurer på: “Oppleves jeg som en utakknemlig og sur innvandrer og hårsår kvinne i møte med det norske samfunn?”
Les mer

Lovsang til alle

Ung baptist satser på lovsang for å rive ned skillelinjer i organisasjonen.
Les mer
1 - 3 av 101
...

© 2014 Baptist.no

Baptistkirken Norge  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone