Slutter som daglig leder
Slutter som daglig leder
7 mai 2018
Etter 11 år som daglig leder i Ung baptist er det tid for nye utfordringer for Roald Zeiffert.

Av Roger Dahl

- Roald Zeiffert har orientert landsstyret i Ung baptist om at han ønsker å fratre sin stilling som daglig leder i Ung baptist fra 1 januar 2019, sier styreleder Shalome Croos i en pressemelding. Roald har vært daglig leder siden november 2007, og har ledet organisasjonen i en fase med store forandringer. Blant annet har Ung baptist blitt reelt flerkulturell i denne perioden. 

- Roald har vært en veldig engasjert og ambisjonsrettet daglig leder. Han har speidet etter muligheter og brukt enhver sjanse til å få til en positiv utvikling i Ung baptist. Videre har han
vært en viktig brikke i arbeidet for integrasjon og utvikling av gode unge ledere i baptistsamfunnet, sier Croos og føyer til:

- Vi kommer til å savne han, og ønsker han all lykke og Guds velsignelse videre.

Croos opplyser at landsstyret starter prosessen med å rekruttere ny daglig leder etter sommerferien, og ser for seg en spennende og grundig prosess det kommende året.

Les også

Støtte til nettverksbygging

Ung baptist har fått tilsagn på støtte til prosjektet Unglink som handler om å knytte etablerte kristne organisasjoner og nye migrantgrupper tettere sammen.
Les mer

Shalome Croos inn som 1. vara i styret i Digni

- Dette er min måte å bidra til å gjøre verden mer rettferdig. Om jeg ikke kan jobbe i felten, er dette en mulighet for meg til å gi av meg selv og følge mitt kall.
Les mer

Populært Ungtreff i Agder

God undervisning, lovsang og vitnesbyrd preger ungtreffene.
Les mer
1 - 3 av 78
1 2 3 4 5 ... 26 Neste

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |  Michelets vei 62c, N-1368 Stabekk, Norway  |  Tlf. (+47) 67103560  |  Intranett

Powered by Cornerstone