Shalome Croos inn som 1. vara i styret i Digni
Shalome Croos inn som 1. vara i styret i Digni
3 mai 2018
- Dette er min måte å bidra til å gjøre verden mer rettferdig. Om jeg ikke kan jobbe i felten, er dette en mulighet for meg til å gi av meg selv og følge mitt kall.

Av Siri D. Fjeldberg

- Foreldrene mine har tatt meg med til flyktningleirer og barnehjem på Sri Lanka, så jeg har sett hvor urettferdig verden er. Jeg har også sett hvor vanskelig det er å jobbe i de utsatte områdene. Hvis jeg kan få være med å skape retteferdighet gjennom en god strategi for å fordele pengene Digni forvalter, kan jeg i alle fall påvirke noe.

Shalome har Master i helseøkonomi med spesialisering på evaluering av helsetjenester. Hun håper dette er en kompetanse som kan komme godt med. - Jeg regner med å bruke tid på å se hva som blir gjort, før jeg kan bidra mye. Det er mange i styret med utrolig mye kompetanse. Jeg er i det hele tatt veldig takknemlig for å bli spurt.

En annen faktor som er viktig er å kunne være et forbilde for andre. - Jeg er en annen kultur, en annen hudfarge og en annen generasjon enn de som er med i styret fra før. Det er lett å velge de som er eldre og har mer erfaring, men vi som er yngre kan også finne en god måte å gjøre en forskjell. Det viktigste er å gjøre en god jobb, men jeg håper dette også kan inspirere andre unge til å engasjere seg.

Digni er en paraplyorganisasjon som årlig får 160 millioner kroner i støtte fra Norad. Pengene fordeles til over 100 utviklingsprosjekter i regi av medlemmene. Det Norske Baptistsamfunn er en av de 20 kristne medlemsorganisasjonene som mottar penger hvert år. Dignis oppgave er å fordele pengene og passe på at pengene kommer frem, samt sikre at prosjektene gir gode resultater.

-

Les også

Skal tjene Gud i Frankfurt

Robertas Aleksandravicius og hans kommende kone Viktoria Georgieva reiser til Frankfurt i september for å jobbe i Bethel International Baptist Church.
Les mer

Nytt kirkebygg i Sierra Leone

Baptistsamfunnet har, sammen med Skien baptistmenighet hatt et utviklingsprosjektet i den nordlige delen av Sierra Leone de siste årene. . Prosjektet har har fokus på bygging av kirker, helse og rent vann.
Les mer

Husk misjonsløpet!

På Blink i år arrangeres det misjonsløp, hvor folk i alle aldre kan delta.
Les mer
1 - 3 av 146
...

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |  Michelets vei 62c, N-1368 Stabekk, Norway  |  Tlf. (+47) 67103560  |  Intranett

Powered by Cornerstone