Populært Ungtreff i Agder
Populært Ungtreff i Agder
14 april 2018
God undervisning, lovsang og vitnesbyrd preger ungtreffene.

Av Miriam Triangle Chai

14. april møttes baptistungdommer i Agder til Ungtreff for tredje gang. - Jeg tror vi har truffet godt denne gangen, sier Espen Thilesen i Ung baptist. - Ungdommene syntes de hadde lært mye av det som ble undervist. I tillegg var det mange gode vitnesbyrd.

Espen Thilesen underviste om treenigheten, og pastor Bjørn T. Kristiansen i Risør Baptistmenighet talte. Kvelden ble fulgt opp med quiz hvor alle kunne være med og intervjuer med ungdommer om hvordan Gud påvirker livene deres. På Ungtreff settes det også av tid til fellesskap og felles måltid for at man skal ha god tid til å bli kjent. Det var ungdommer fra sju menigheter som var med, og de gleder seg til å ta med flere venner neste gang.

Populært Ungtreff i Agder

Les også

Areopagos overtar baptistenes Ungkloster-arbeid

Areopagos tar over kommunitetsarbeidet Ungkloster fra Ung Baptist. Leder i Ung Baptist Kjell Einar Mong Granholt (t.v) er fornøyd med at Ungkloster-koordinator Fredrik Krunenes fra nyttår blir kollega med leder for Etter Kristus, Ruth Burch Skree, i Areopagos. Håpet er at enda flere skal få øynene opp for et forpliktende kommunitetsliv preget av trospraksis, rytmer og fellesskap i hverdagen sammen med Gud.
Les mer

“Er jeg som etnisk nordmann så tolerant og inkluderende som jeg tror?”, spør Kjell mens Thaku lurer på: “Oppleves jeg som en utakknemlig og sur innvandrer og hårsår kvinne i møte med det norske samfunn?”
Les mer

Lovsang til alle

Ung baptist satser på lovsang for å rive ned skillelinjer i organisasjonen.
Les mer
1 - 3 av 98
...

© 2014 Baptist.no

Baptistkirken Norge  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone