På lunsj med Kongen
På lunsj med Kongen
17 april 2018
H.M. Kong Harald V besøkte Ålgård og Gjesdal kommune 17. april. Tre baptister var blant dem som ble invitert til Kongelunsjen.

Tekst: Roger Dahl/Foto: Rebecca Bjerga

Blant de 50 gjestene fra Gjesdal var det hele tre baptister. Olav Lima som var i militæret sammen med kongen. Solfrid Dåsvand-Holtet som tok initiativet til og har ledet Internasjonal kvinnegruppe på Ålgård og Magnar Mæland som er pastor i Ålgård Baptistmenighet.

Lunsjen var en del av programmet i forbindelse med Kong Haralds besøk til kommunene Gjesdal og Bjerkreim. Kongen besøkte Gjesdal ungdomsskole. Han fikk møte elever og ansatte, og også høre sang av barn fra Solås barneskole. Gjesdal kommune har landets yngste befolkning, nær 35 % av innbyggerne er under 18 år. Det ga Kongen en unik mulighet til å følge opp sitt engasjement for barn og unge sitt oppvekstmiljø.

Det gir også Ålgård Baptistmenighet en unik mulighet til å fortsatt ha en sterkt og tydelig virksomhet for barn og unge, som menigheten har hatt gjennom mange år.

Kongelunsjen var i restauranten i lokstallen på Ålgård, som var stasjonsbygning på den nedlagte Ålgårdsbanen. Til sammen var det 80 stykker fra Gjesdal og Bjerkreim kommuner som spiste lunsj med Kongen, som avsluttet dagen med besøk i Bjerkreim.

Les også

Følg påsken på baptist.no

Det var intense og utfordrende dager i påsken. Bli med på disiplenes opplevelser fra dag til dag gjennom påsken.
Les mer

Ernst fikk Dagens hederspris: – Vårherre er en god arbeidsgiver

TAKKNEMLIG: Ernst Selvik har opplevd det meningsfullt å få han en tjeneste i det kristne barne- og ungdomsarbeidet i Nord-Norge. Les mer om tildelingen i dagen.no Foto: Tore Hjalmar Sævik, Dagen
Les mer

Ålgård Baptistmenighet søker nye medarbeidere

Det er ledig stilling både som pastor og som daglig leder i Norges største baptistmenighet. Søknadsfrist er april.
Les mer
1 - 3 av 75
...

© 2014 Baptist.no

Baptistkirken Norge  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone