Revitaliseringen i Sandsvær - Tar tid å bli kjent med folk
Revitaliseringen i Sandsvær - Tar tid å bli kjent med folk
16 april 2018
Når vi gjør det vi kan, må vi regne med at Gud har styringen, sier Solveig Blix.

Av Siri D. Fjeldberg

Elsa Paulsen, som er ansatt som pastor menigheten, har snart vært et år i Sandsvær og både hun og Solveig Blix som er leder for menighetsrådet må innrømme at ting fremdeles går på det jevne. - Det tar tid å bli kjent med folk spesielt når jeg ikke har en naturlig link gjennom barn på skole eller i idrettslag, sier Elsa. - Men jeg spiller i korps, og der treffer jeg folk. I tillegg har jeg blitt kjent med noen damer så vi skal prøve å få i gang et flerkulturelt kvinnetreff.

For Solveig Blix som har vært leder for arbeidet i en god periode er det vanskelig å være tålmodig. - Men når vi gjør det vi kan, må vi regne med at Gud har styring på det. Vi lever et liv i Kristus som vi ønsker at andre skal få glede av også. Nå ser vi i tillegg at det er ytre faktorer som legger seg til rette. Det bygges et nytt boligfelt her og vi må bare være åpne for andre mennesker, og håpe at de også ser oss. Det er godt at Elsa har kommet hit, det er vi veldig glade for. Det gjør at vi kan dele på oppgavene.

Menigheten i Sandsvær er liten, og gudstjenestebesøket varierer fra 5-11 personer. Heldigvis er det et rikt og godt samarbeid med Metodistkirken og Den Norske Kirke på stedet. Blant annet driver de en felles barnegruppe.

Les også

Fører løpet videre

Søndag 3. september var det invitert til fest i baptistkirken på Hvittingfoss for å feire at Elsa Paulsen er på plass som pastor. I 132 år har stafettpinnen vært i bruk, nå skal Elsa bære den videre.
Les mer

Inspirerende pionerhelg

Drømmen om menighetsplanting var felles. 22.-23. oktober møttes drøyt 30 mennesker til inspirasjon og fellesskap.
Les mer
1 - 2 av 2

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |  Michelets vei 62c, N-1368 Stabekk, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.13105  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone