Lederkursene i Ung baptist når bredt
Lederkursene i Ung baptist når bredt
5 februar 2018
Kursene når bredt i hele miljøet vårt og er med på å bygge nye relasjoner. Fordi disse kursene også involverer veiledere for alle deltakerne, oppnår man en god kontakt mellom generasjonene.

Av Sveinung Vaagen

I 2017 var over 50 ungdommer innom lederkurs arrangert av Ung baptist. 13 av disse var på  Basic-samling i Langesund første helga i februar. De fleste deltakerne på Basic er mellom 15 og 20 år.

Denne gangen kom Bawi Thang Sung på besøk for å undervise og lede i lovsang. Bawi kommer fra Ålesund Chin Christian Church, men bor og studerer nå ved VID, tidligere Misjonshøgskolen, i Stavanger.

Emnene denne helga var «Nådegaver», «Andakt og vitnesbyrd» og «Å bygge kultur». . Deltakerne skrev og delte sine vitnesbyrd, koste seg med god mat, gikk tur i det kalde vinterværet og ble bedre kjent med hverandre. Siste samling på Basic med dette kullet blir på Baptistenes Lederkonferanse i Drammen i mars, sammen med Basic-kursene i Tistedal og Evje. V

eiledningen av deltakerne, som er en viktig del av kurset, vil vare fram til sommern. Utover våren blir det annonsert i hvilke kirker høstens Basic-kurs blir avholdt.

 

 

Les også

Menighetsdannelse

Telemark Chin Baptist Church forbereder seg til å bli selvstendig baptistmenighet.
Les mer

En smak av Eritrea/Etiopia i Tromsø

Lørdag ettermiddag inviteres det til eritreisk/etiopisk gudstjeneste i baptistkirka i Tromsø. Jeg fikk delta på gudstjeneste en lørdag i januar.
Les mer

Lederskifte i Ung baptist

Fra årsskiftet overtok Sveinung Vaagen (t.v.) som daglig leder i Ung baptist etter Roald Zeiffert.
Les mer
1 - 3 av 133
...

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |  Michelets vei 62c, N-1368 Stabekk, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.13105  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone