Lederkursene i Ung baptist når bredt
Lederkursene i Ung baptist når bredt
5 februar 2018
Kursene når bredt i hele miljøet vårt og er med på å bygge nye relasjoner. Fordi disse kursene også involverer veiledere for alle deltakerne, oppnår man en god kontakt mellom generasjonene.

Av Sveinung Vaagen

I 2017 var over 50 ungdommer innom lederkurs arrangert av Ung baptist. 13 av disse var på  Basic-samling i Langesund første helga i februar. De fleste deltakerne på Basic er mellom 15 og 20 år. Denne gangen kom Bawi Thang Sung på besøk for å undervise og lede i lovsang. Bawi kommer fra Ålesund Chin Christian Church, men bor og studerer nå ved VID, tidligere Misjonshøgskolen, i Stavanger. Emnene denne helga var «Nådegaver», «Andakt og vitnesbyrd» og «Å bygge kultur». . Deltakerne skrev og delte sine vitnesbyrd, koste seg med god mat, gikk tur i det kalde vinterværet og ble bedre kjent med hverandre. Siste samling på Basic med dette kullet blir på Baptistenes Lederkonferanse i Drammen i mars, sammen med Basic-kursene i Tistedal og Evje. Veiledningen av deltakerne, som er en viktig del av kurset, vil vare fram til sommern. Utover våren blir det annonsert i hvilke kirker høstens Basic-kurs blir avholdt.

 

 

Les også

Støtte til nettverksbygging

Ung baptist har fått tilsagn på støtte til prosjektet Unglink som handler om å knytte etablerte kristne organisasjoner og nye migrantgrupper tettere sammen.
Les mer

Slutter som daglig leder

Etter 11 år som daglig leder i Ung baptist er det tid for nye utfordringer for Roald Zeiffert.
Les mer

Shalome Croos inn som 1. vara i styret i Digni

- Dette er min måte å bidra til å gjøre verden mer rettferdig. Om jeg ikke kan jobbe i felten, er dette en mulighet for meg til å gi av meg selv og følge mitt kall.
Les mer
1 - 3 av 121
1 2 3 4 5 ... 41 Neste

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |  Michelets vei 62c, N-1368 Stabekk, Norway  |  Tlf. (+47) 67103560  |  Intranett

Powered by Cornerstone