Lederkursene i Ung baptist når bredt
Lederkursene i Ung baptist når bredt
5 februar 2018
Kursene når bredt i hele miljøet vårt og er med på å bygge nye relasjoner. Fordi disse kursene også involverer veiledere for alle deltakerne, oppnår man en god kontakt mellom generasjonene.

Av Sveinung Vaagen

I 2017 var over 50 ungdommer innom lederkurs arrangert av Ung baptist. 13 av disse var på  Basic-samling i Langesund første helga i februar. De fleste deltakerne på Basic er mellom 15 og 20 år.

Denne gangen kom Bawi Thang Sung på besøk for å undervise og lede i lovsang. Bawi kommer fra Ålesund Chin Christian Church, men bor og studerer nå ved VID, tidligere Misjonshøgskolen, i Stavanger.

Emnene denne helga var «Nådegaver», «Andakt og vitnesbyrd» og «Å bygge kultur». . Deltakerne skrev og delte sine vitnesbyrd, koste seg med god mat, gikk tur i det kalde vinterværet og ble bedre kjent med hverandre. Siste samling på Basic med dette kullet blir på Baptistenes Lederkonferanse i Drammen i mars, sammen med Basic-kursene i Tistedal og Evje. V

eiledningen av deltakerne, som er en viktig del av kurset, vil vare fram til sommern. Utover våren blir det annonsert i hvilke kirker høstens Basic-kurs blir avholdt.

 

 

Les også

Areopagos overtar baptistenes Ungkloster-arbeid

Areopagos tar over kommunitetsarbeidet Ungkloster fra Ung Baptist. Leder i Ung Baptist Kjell Einar Mong Granholt (t.v) er fornøyd med at Ungkloster-koordinator Fredrik Krunenes fra nyttår blir kollega med leder for Etter Kristus, Ruth Burch Skree, i Areopagos. Håpet er at enda flere skal få øynene opp for et forpliktende kommunitetsliv preget av trospraksis, rytmer og fellesskap i hverdagen sammen med Gud.
Les mer

“Er jeg som etnisk nordmann så tolerant og inkluderende som jeg tror?”, spør Kjell mens Thaku lurer på: “Oppleves jeg som en utakknemlig og sur innvandrer og hårsår kvinne i møte med det norske samfunn?”
Les mer

Ber norske kristne være mer kritiske til egen kultur

– Kristne som går i menigheter der folk stort sett ligner dem selv bør være mer ukomfortable med det, sier Gabriel Stephen.
Les mer
1 - 3 av 155
...

© 2014 Baptist.no

Baptistkirken Norge  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone