Troen først
Troen først
1 februar 2018
Gabriel Stephen, som er ungdomspastor i Skien Baptistmenighet, synes det er greit at samfunnet krever noe av trossamfunnene, selv om deres hovedkall ikke er integrering.

Gabriel Stephens var med i en samtaølepanel under konferansen  Religioner og Integrering i Oslo 25. januar.

– En menighet skal være et sted der man finner ro og fred og får dyrke troen, samtidig kan menigheten være en link mellom storsamfunnet og enkeltpersoner. Når jeg jobber med mine ungdommer tenker jeg ikke bare at de skal bli gode kristne, men også gode samfunnsborgere, sa Stephens i panelet.

Bildet viser Gabriel Stephen (t.h.) fra Ung Baptist tror migrantmenighetene er viktige for å gi nye innvandrere forbilder i integreringen. Her er han i samtale med (f.v.) Silje Kvammen Bjørndal (KrF), Tone W. Trøen (H) og Shaheer Ghulam Nabi (Isamsk råd Norge) under konferansen Religion og Integrering. FOTO: Ingunn Marie Ruud, KPK

Les mer om konferansen

Les også

Multikulturelt kirkesamfunn

- Vær en skikkelig kristen, og følg Jesus sammen med mennesker som er annerledes enn deg, sier Sveinung Vaagen, konsulent i Ung baptist.
Les mer

Lederkursene i Ung baptist når bredt

Kursene når bredt i hele miljøet vårt og er med på å bygge nye relasjoner. Fordi disse kursene også involverer veiledere for alle deltakerne, oppnår man en god kontakt mellom generasjonene.
Les mer

Mener minoritetstrossamfunn er viktige for integrering

Forsker Guro Ødegård fra Høgskolen i Oslo og Akershus mener minoriteters trossamfunn sitter med ressurser som i større grad bør tas i bruk i integreringsarbeidet lokalt.
Les mer
1 - 3 av 97
1 2 3 4 5 ... 33 Neste

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |  Michelets vei 62c, N-1368 Stabekk, Norway  |  Tlf. (+47) 67103560  |  Intranett

Powered by Cornerstone