Går fra NLM til Digni
Går fra NLM til Digni
30 januar 2018
Etter fjorten år som ansatt i NLM Utland slutter Hjalmar Bø for å bli generalsekretær i Digni.

– Det har vært en vanskelig avgjørelse å ta. Jeg har satt stor pris på lede NLMs ytremisjonsarbeid. Samtidig har jeg tenkt at det snart var tid for å gi seg etter åtte år i en slik lederstilling, sier Hjalmar Bø til Utsyn.no

Digni er en paraplyorganisasjon for 20 norske misjonsorganisasjoner. På vegne av disse ivaretar organisasjonen dialogen med norske myndigheter og bistandsaktører i Norge.

Hjalmar Bø har lang erfaring fra misjon og bistandsarbeid. Han har uterfaring fra Kina og de siste åtte årene har han ledet utenlandsavdelingen i NLM. Han har solid erfaring fra personal og endringsledelse.

– Vi er veldig glade for å ha fått en kapasitet som Hjalmar Bø som vår nye generalsekretær, uttaler styreleder Dagrun Eriksen.

Hun sier hans lange erfaring innen bistandsfeltet og solide ledererfaring gjør at de nå er sterkt rustet i møte med bestemmende myndigheter, og til å forvalte det oppdraget Digni har på vegne av sine medlemsorganisasjoner.

Bø starter i Digni 1. august og vil jobbe for fullt i NLM frem til dette tidspunktet. KPK

Les også

Tror vi går inn i en ny misjonstid

MISJON FORTSATT AKTUELT: (f.v.) Anne-May Grasaas, Knut Hallen, Anne Mari Schiager Topland og Tore Laugerud var enige om at misjon slettes ikke har gått ut på dato under panelsamtalen arrangert av Storsalen, Kraftverket og Areopagos. FOTO: Ingunn Marie Ruud, KPK
Les mer

Misjonen bygger lokal kompetanse

Antallet langtidsutsendinger fra misjonsorganisasjonene er redusert de siste årene. En av årsakene er ifølge NORME og Digni økt satsing lokalt.
Les mer

Kongo: Samfunnet er i en positiv utvikling

Det norske bidraget er med å gjøre en forskjell for menneskene som bor i Bas Uele i Kongo. Tim SolWoong Kim (t.v. på bildet) er filmskaper og har dokumentert det. Han forteller fra turen.
Les mer
1 - 3 av 68
1 2 3 4 5 ... 23 Neste

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |  Michelets vei 62c, N-1368 Stabekk, Norway  |  Tlf. (+47) 67103560  |  Intranett

Powered by Cornerstone