Går fra NLM til Digni
Går fra NLM til Digni
30 januar 2018
Etter fjorten år som ansatt i NLM Utland slutter Hjalmar Bø for å bli generalsekretær i Digni.

– Det har vært en vanskelig avgjørelse å ta. Jeg har satt stor pris på lede NLMs ytremisjonsarbeid. Samtidig har jeg tenkt at det snart var tid for å gi seg etter åtte år i en slik lederstilling, sier Hjalmar Bø til Utsyn.no

Digni er en paraplyorganisasjon for 20 norske misjonsorganisasjoner. På vegne av disse ivaretar organisasjonen dialogen med norske myndigheter og bistandsaktører i Norge.

Hjalmar Bø har lang erfaring fra misjon og bistandsarbeid. Han har uterfaring fra Kina og de siste åtte årene har han ledet utenlandsavdelingen i NLM. Han har solid erfaring fra personal og endringsledelse.

– Vi er veldig glade for å ha fått en kapasitet som Hjalmar Bø som vår nye generalsekretær, uttaler styreleder Dagrun Eriksen.

Hun sier hans lange erfaring innen bistandsfeltet og solide ledererfaring gjør at de nå er sterkt rustet i møte med bestemmende myndigheter, og til å forvalte det oppdraget Digni har på vegne av sine medlemsorganisasjoner.

Bø starter i Digni 1. august og vil jobbe for fullt i NLM frem til dette tidspunktet. KPK

Les også

Juletremisjonen

Også i 2018 selger baptistene på Ålgård juletrær til inntekt for misjonen i Kongo, noe avisen Dagen har lagt merke til.
Les mer

Use your talents

- Dette kurset er hjelp til selvhjelp for samarbeidskirken vår, sier misjonsleder Lise Kyllingstad som har vært på kurs med fem representanter for kirken i Kongo.
Les mer

Nytt kirkebygg i Sierra Leone

Baptistsamfunnet har, sammen med Skien baptistmenighet hatt et utviklingsprosjektet i den nordlige delen av Sierra Leone de siste årene. . Prosjektet har har fokus på bygging av kirker, helse og rent vann.
Les mer
1 - 3 av 74
...

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |  Michelets vei 62c, N-1368 Stabekk, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.13105  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone