Ungdom feiret nyttår på leir
Ungdom feiret nyttår på leir
6 januar 2018
Både i Tistedal i Østfold og på Liland i Vest-Agder feiret baptister inngangen inn i det nye året på leir.

Av Ole Torvald Helland

2018 er godt i gang, og inngangen i det nye året ble feiret over hele landet. I Tistedal i Østfold og på Liland i Vest-Agder samlet unge baptister seg på leir for å tilbringe de siste dagene av 2017 sammen med andre kristne. Ledere fra de to leirene rapporterer om godt lag, god mat og god stemning hele nyttårshelgen. I tillegg til god mat og raketter, var begge leirene fulle av kjekt opplegg.

I Tistedal var 26 ungdommer og ledere samlet på Elim. Nyttårsleiren var åpen for hele Østlandet, men de aller fleste som deltok var lokale ungdommer. De var sammen fra 30.12 til 1.1. På programmet stod blant annet byrebus i Fredriksten festning, Kahoot og nyttårsmiddag sammen med Tistedal baptistmenighet. Dette er andre året på rad nyttårsleir har blitt arrangert i Tistedal.

På Vestlandet drog til sammen 60 stykker på leir til Liland ungdomssenter for å feire det nye året og avslutte det gamle. Dette er det største antall deltagere på nyttårsleir på Liland arrangert av Ålgård baptistmenighet eller Vestlandets baptistungdom. Denne leiren varte fra 29.12 til 1.1, og i tillegg til en stor gjeng ungdommer fra Ålgård, Sandnes og Stavanger, kunne leirstaben melde om deltakere og gjester fra Skien, Oslo og Arendal. Fredrik Krunenes fra Oslo var leirprest som talte og underviste om det å være i et fellesskap med Gud og med hverandre. Simen Andersen og Miriam Trovi fra Skien ledet leiren i lovsang. Ellers på programmet var blant annet gruppekonkurranser og ringleker.

Begge leirene ble arrangert i samarbeid med Ung baptist, og er de første i rekken av mange leirer i løpet av året som tilbys til barn eller ungdom rundt om i landet.

Vi ønsker alle et velsignet 2018.

 

Les også

Vil fylle Telenor Arena med unge kristne

Sammen med en rekke andre kristne aktører vil Ungdom i Oppdrag arrangere misjonsarrangementet The Send Norway når pandemien er over.
Les mer

Digitale påskegudstjenester fra menighetene

Dessverre er det slik at Korona-pandemien setter sitt preg også på årets påskefeiring. Det betyr at det for flere menigheters del blir digital feiring. Nye gudstjenester tilknyttet skjærtorsdag og langfredag og 1. påskedag legges ut.
Les mer

Utvikling av flerkulturelle fellesskap og økt fokus på ressurser til menigheter og lokallag

Ung baptist gjennomførte sitt årsmøte digitalt forrige helg og setter en tydelig retning for arbeidet.
Les mer
1 - 3 av 168
...

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone