Ungdom feiret nyttår på leir
Ungdom feiret nyttår på leir
6 januar 2018
Både i Tistedal i Østfold og på Liland i Vest-Agder feiret baptister inngangen inn i det nye året på leir.

Av Ole Torvald Helland

2018 er godt i gang, og inngangen i det nye året ble feiret over hele landet. I Tistedal i Østfold og på Liland i Vest-Agder samlet unge baptister seg på leir for å tilbringe de siste dagene av 2017 sammen med andre kristne. Ledere fra de to leirene rapporterer om godt lag, god mat og god stemning hele nyttårshelgen. I tillegg til god mat og raketter, var begge leirene fulle av kjekt opplegg.

I Tistedal var 26 ungdommer og ledere samlet på Elim. Nyttårsleiren var åpen for hele Østlandet, men de aller fleste som deltok var lokale ungdommer. De var sammen fra 30.12 til 1.1. På programmet stod blant annet byrebus i Fredriksten festning, Kahoot og nyttårsmiddag sammen med Tistedal baptistmenighet. Dette er andre året på rad nyttårsleir har blitt arrangert i Tistedal.

På Vestlandet drog til sammen 60 stykker på leir til Liland ungdomssenter for å feire det nye året og avslutte det gamle. Dette er det største antall deltagere på nyttårsleir på Liland arrangert av Ålgård baptistmenighet eller Vestlandets baptistungdom. Denne leiren varte fra 29.12 til 1.1, og i tillegg til en stor gjeng ungdommer fra Ålgård, Sandnes og Stavanger, kunne leirstaben melde om deltakere og gjester fra Skien, Oslo og Arendal. Fredrik Krunenes fra Oslo var leirprest som talte og underviste om det å være i et fellesskap med Gud og med hverandre. Simen Andersen og Miriam Trovi fra Skien ledet leiren i lovsang. Ellers på programmet var blant annet gruppekonkurranser og ringleker.

Begge leirene ble arrangert i samarbeid med Ung baptist, og er de første i rekken av mange leirer i løpet av året som tilbys til barn eller ungdom rundt om i landet.

Vi ønsker alle et velsignet 2018.

 

Les også

40 % flere søkere enn i fjor

Oslofjord Folkehøgskole har markant økning i søknadstallet pr 1. juni.
Les mer

Slik tilpasset de seg den norske kulturen

Med oppvekst henholdsvis i jungelen i Kongo og i en flyktningleir i Thailand ble overgangen til norsk ungdomskultur stor for Arnhild Sommer Edvardsen og Sheeku Sher Ahpahtoo.
Les mer

Ung baptist avlyser sommerleirene

Ikke mulig å gjennomføre på en forsvarlig måte.
Les mer
1 - 3 av 158
...

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone