Det var en gang
Det var en gang
16 november 2017
Karrige forhold, men stor leirglede på leir i tidligere tider.

Av Frank Einar Hansen

For de av oss som kun har opplevd leir på nye Rivermont kan det være interessant å se hvordan leirene ble arrangert  umiddelbart etter krigen. På dagens Rivermont er det flotte soverom, flotte dusj- og vaskemuligheter, rommelig spisesal og flott peisestue. For de som er kokker under samlingene er det et moderne kjøkken.
 
Hvordan var det før i tiden?
Skulle det lages mat til store juniorgrupper, krevdes det store og solide kokekar.. Bildet viser kokkene Anna Heitun, Hansine (Søster) Aas og Jenny Elvsveen. Det er uklart hvor bildet er tatt. Det kan være Kasfjordvannet, Rivermont eller fra Bjarkøy. Sistnevnte var også et populært sted å ha leirer.
 
De som var leirledere og kokker så seg ikke forbalt. De hadde et unikt ønske om å gi de unge evangeliet, og da var fasilitetene underordnet.
 
 

 

Les også

Spennende samarbeid i Honningsvåg

Nordkapp baptistmenighet og “Den Indre Sjømannsmisjonen” har funnet hverandre i samarbeidet for å gjøre hverdagen triveligere for sjøfolk som besøker Honningsvåg i 2020.
Les mer

Alternativ gudstjeneste

Velkommen til Søndag kl. 11:00 hjemme hos deg selv. Ung baptist har lagt tilrette for en god gudstjenesteopplevelse!
Les mer

Ung europeisk nettverksbygging

European Baptist Federation Youth arrangerer årlig konferanse for unge ledere i Europa. Ung baptist har sendt deltakere i mange år og dette er en av møteplassene som blir prioritert.
Les mer
1 - 3 av 159
...

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone