Det var en gang
Det var en gang
16 november 2017
Karrige forhold, men stor leirglede på leir i tidligere tider.

Av Frank Einar Hansen

For de av oss som kun har opplevd leir på nye Rivermont kan det være interessant å se hvordan leirene ble arrangert  umiddelbart etter krigen. På dagens Rivermont er det flotte soverom, flotte dusj- og vaskemuligheter, rommelig spisesal og flott peisestue. For de som er kokker under samlingene er det et moderne kjøkken.
 
Hvordan var det før i tiden?
Skulle det lages mat til store juniorgrupper, krevdes det store og solide kokekar.. Bildet viser kokkene Anna Heitun, Hansine (Søster) Aas og Jenny Elvsveen. Det er uklart hvor bildet er tatt. Det kan være Kasfjordvannet, Rivermont eller fra Bjarkøy. Sistnevnte var også et populært sted å ha leirer.
 
De som var leirledere og kokker så seg ikke forbalt. De hadde et unikt ønske om å gi de unge evangeliet, og da var fasilitetene underordnet.
 
 

 

Les også

Ny struktur på plass

Baptistene i Nord-Norge har i et par år arbeidet med struktur og styringsform for fellesarbeidet i distriktet.
Les mer

Europeisk lederkonferanse

Motiverende å se at vi er en del av noe som er så mye større, sier nestleder i Ung baptist Za Tlung Lian Siang Pum.
Les mer

Ung baptist satser på veiledere

Over femti personer deltok på Ung baptist sine veilederkurs i løpet av 2017. Dag Frode Vaagsnes, Lars Hovland, Jon Torger Salte, Astrid Søyland og Brit-Janne Helland var på kurs i baptistkirken på Ålgård.
Les mer
1 - 3 av 121
1 2 3 4 5 ... 41 Neste

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |  Michelets vei 62c, N-1368 Stabekk, Norway  |  Tlf. (+47) 67103560  |  Intranett

Powered by Cornerstone