Ny høstleir i mjøsområdet
Ny høstleir i mjøsområdet
7 november 2017
Leir er en vitaminsinsprøyting i høstmørket, og frister til gjentakelse!

Av Siri Dufset Fjeldberg

I helga var det første gangen barna og de fleste søndagsskolelærerne i området møttes til en felles helg, og for de fleste barna var det også første gang de var på leir. - Utrolig flott å se så mange barn, unge ledere og voksne som gledet seg over fellesskapet, sier Siri D. Fjeldberg som tok initiativ til leiren. - Målet er at barn og ledere i området skal bli bedre kjent og kunne inspirere hverandre til videre arbeid og fellesskap. De lokale leirene er viktige for de yngste, så ikke reiseveien blir for lang første gang man er borte hjemmefra. Samtidig er det godt for de som jobber i barnearbeidet å få møte andre som jobber med det samme og utveksle tanker og ideer.

Leiren baserer seg i hovedsak på lokale krefter og er et samarbeidsprosjekt mellom menighetene i mjøsområdet. Denne gangen var 50 store og små samlet på Skogstad leirsted på Eina. I gudstjenesten på søndag inspirerte Linda Aadne både barn og voksne med forkynnelse hvor alle deltok aktivt.

Les også

Samtalene får oss til å tenke mer

Sina Vestøl og Johannes Trovi er godt fornøyd med å være deltakere på Emmausveien.
Les mer

Studerer frafall

-Vi trenger mer kunnskap om hvilke faktorer som fører til at unge mennesker slutter å være aktive i en kirke. Jeg håper dette studiet vil være med å bidra til at vi gjennom læring kan gjøre ting bedre fremover.
Les mer

Masterstudie i praktisk teologi

Fokus på lederskapets, spiritualitetens og forkynnelsens betydning for at menigheter skal kunne utvikles og vokse.
Les mer
1 - 3 av 88
1 2 3 4 5 ... 30 Neste

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |  Michelets vei 62c, N-1368 Stabekk, Norway  |  Tlf. (+47) 67103560  |  Intranett

Powered by Cornerstone