Ny høstleir i mjøsområdet
Ny høstleir i mjøsområdet
7 november 2017
Leir er en vitaminsinsprøyting i høstmørket, og frister til gjentakelse!

Av Siri Dufset Fjeldberg

I helga var det første gangen barna og de fleste søndagsskolelærerne i området møttes til en felles helg, og for de fleste barna var det også første gang de var på leir. - Utrolig flott å se så mange barn, unge ledere og voksne som gledet seg over fellesskapet, sier Siri D. Fjeldberg som tok initiativ til leiren. - Målet er at barn og ledere i området skal bli bedre kjent og kunne inspirere hverandre til videre arbeid og fellesskap. De lokale leirene er viktige for de yngste, så ikke reiseveien blir for lang første gang man er borte hjemmefra. Samtidig er det godt for de som jobber i barnearbeidet å få møte andre som jobber med det samme og utveksle tanker og ideer.

Leiren baserer seg i hovedsak på lokale krefter og er et samarbeidsprosjekt mellom menighetene i mjøsområdet. Denne gangen var 50 store og små samlet på Skogstad leirsted på Eina. I gudstjenesten på søndag inspirerte Linda Aadne både barn og voksne med forkynnelse hvor alle deltok aktivt.

Les også

Ung kloster til høsten?

Bostedet for deg som er ung og ønsker bønn, felleskap og gode rytmer i hverdagen.
Les mer

Ny daglig leder i Ung baptist

«Jeg har stor tro på at tro fører til handling», sier Kjell Einar Granholt, nyansatt daglig leder i Ung baptist.
Les mer

Økt antall lokallag i Ung baptist

"Etter å ha byttet ut medlemsprogrammet vårt er vi veldig fornøyde med resultatet når vi landet på 179 godkjente lokallag", sier Siri D. Fjeldberg, administrativ leder i Ung baptist.
Les mer
1 - 3 av 124
...

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone