Ny høstleir i mjøsområdet
Ny høstleir i mjøsområdet
7 november 2017
Leir er en vitaminsinsprøyting i høstmørket, og frister til gjentakelse!

Av Siri Dufset Fjeldberg

I helga var det første gangen barna og de fleste søndagsskolelærerne i området møttes til en felles helg, og for de fleste barna var det også første gang de var på leir. - Utrolig flott å se så mange barn, unge ledere og voksne som gledet seg over fellesskapet, sier Siri D. Fjeldberg som tok initiativ til leiren. - Målet er at barn og ledere i området skal bli bedre kjent og kunne inspirere hverandre til videre arbeid og fellesskap. De lokale leirene er viktige for de yngste, så ikke reiseveien blir for lang første gang man er borte hjemmefra. Samtidig er det godt for de som jobber i barnearbeidet å få møte andre som jobber med det samme og utveksle tanker og ideer.

Leiren baserer seg i hovedsak på lokale krefter og er et samarbeidsprosjekt mellom menighetene i mjøsområdet. Denne gangen var 50 store og små samlet på Skogstad leirsted på Eina. I gudstjenesten på søndag inspirerte Linda Aadne både barn og voksne med forkynnelse hvor alle deltok aktivt.

Les også

40 % flere søkere enn i fjor

Oslofjord Folkehøgskole har markant økning i søknadstallet pr 1. juni.
Les mer

Slik tilpasset de seg den norske kulturen

Med oppvekst henholdsvis i jungelen i Kongo og i en flyktningleir i Thailand ble overgangen til norsk ungdomskultur stor for Arnhild Sommer Edvardsen og Sheeku Sher Ahpahtoo.
Les mer

Ung baptist avlyser sommerleirene

Ikke mulig å gjennomføre på en forsvarlig måte.
Les mer
1 - 3 av 127
...

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone