Trenger vanlige frimodige mennesker
Trenger vanlige frimodige mennesker
17 oktober 2017
- Gud trenger vanlige mennesker til å bringe ut budskapet, var oppfordringen til Sommarøy Baptistmenighet i 125-årsjubileet.

Fra sommarøykirke.no

Sommarøy baptistmenighet har rukket å fylle 125 år! 30.juli 1892 ble menigheten stiftet, og 14. og 15. oktober ble det feiret. Det hele åpnet med sangen Stor er din trofasthet. En sang med en tekst som mange har erfart, men som også bringer håp for det som ligger foran. Flere sanger som er sunget i generasjoner fulgte; bl.a. Løftene kan ikke svikte, og Ingen er så trygg i fare .

Trenger vanlige frimodige mennesker

Over 50 store og små deltok i feiringen. På menyen var det tacosuppe, og kaffe og deilige kaker til dessert. Jorunn Haraune gav oss en interessant historikk fra menighetens opprinnelse. Flere hilsninger var det også; fra Hillesøy menighet, Baptistkirken i Tromsø, fra Nord Norges distrikt og fra Magnar Mæland, leder i Baptistsamfunnets hovedstyre. Magnar delte også Guds ord med oss. Vi kan gjøre en forskjell der vi er satt, som menighet og som enkeltpersoner. Gud er større enn våre problemer og utfordringer. Han har sagt at han har fredstanker med oss, og ikke tanker til ulykke. Han vil gi oss fremtid og håp.

Det var nesten fullt i kirke på gudstjenesten. Magnar Mæland som gjestet menigheten denne helgen, prekte  over temaet “Frimodighet”. Han tok utgangspunkt i de aller siste versene i Apg 28,30 og 31. Gud trenger vanlige folk til å bringe ut budskapet. Ett menneske som tjener Gud kan gjøre en stor forskjell. Det er ikke tilfeldig når Gud gir deg kontakt med mennesker – det er en åpen dør. Gud ønsker å gjøre deg til den beste utgaven av deg selv.

Les også

Spennende mulighet

Elim Tistedal Baptistmenighet, som er en livskraftig flergenerasjonsmenighet, trenger ny pastor etter Agnar Sæli.
Les mer

Digitale julegudstjenester

På denne siden samler vi linker til digitale julegudstjenester. Her kan du få del i gudstjenester fra Andøya, Harstad, Oppdal og mange andre menigheter!
Les mer

Julehilsen

Generalsekretær Bjørn Bjørnøs gode ønsker for julehøytiden!
Les mer
1 - 3 av 149
...

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone