Hvert 30. sekund blir et nytt menneske offer for slaveri
Hvert 30. sekund blir et nytt menneske offer for slaveri
6 oktober 2017
Organisasjonen A21 arbeider mot moderne slaveri. 14. oktober er det aksjonsdag- I Drammen har baptistene engasjert seg i aksjonen.

Baptistene i Drammen med Georgeta Sigland i spissen har engasjert seg. Lørdag 14. er det samling på Bragernes torg med stand, marsj rundt i sentrum og sang og appell. En håper mange fra byens menigheter og andre slutter opp om markeringen for frihet i Drammen,og også i mange andre byer der marsjen Walk for freedom gjennomføres lørdag 14. oktober.

- Vi gleder oss til å se den impacten denne dagen vil ha i Drammen, i Norge og generasjonen vår, når tusenvis av mennesker blir bevisstgjort om vår tids slaveri, sier Georgeta Sigland, som leder aksjonen i Drammen.

 

Relaterte lenker

Les også

For alle menneskers verdighet ...

Den årlige markeringen av Global uke er godt i gang. Kirker over hele landet er med å kjempe for alle menneskers verdighet og menneskelighet!
Les mer

Kristne menigheter lite opptatt av etisk handel

Pris og kvalitet betyr mest når kristne menigheter og kirkesamfunn gjør innkjøp, men de er åpne for å vektlegge etikk og miljø mer og etterlyser bedre informasjon.
Les mer

En global uke blir til

Når prosjektleder i Norges Kristne Råd, Elin Finnseth Sæverås, planlegger Global uke, blir hun motivert av å tenke på alt som er mulig å få til når kirker og organisasjoner og lokale ildsjeler i fellesskap gyver løs på aktuelle utfordringer.
Les mer
1 - 3 av 73
...

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone