Hvert 30. sekund blir et nytt menneske offer for slaveri
Hvert 30. sekund blir et nytt menneske offer for slaveri
6 oktober 2017
Organisasjonen A21 arbeider mot moderne slaveri. 14. oktober er det aksjonsdag- I Drammen har baptistene engasjert seg i aksjonen.

Baptistene i Drammen med Georgeta Sigland i spissen har engasjert seg. Lørdag 14. er det samling på Bragernes torg med stand, marsj rundt i sentrum og sang og appell. En håper mange fra byens menigheter og andre slutter opp om markeringen for frihet i Drammen,og også i mange andre byer der marsjen Walk for freedom gjennomføres lørdag 14. oktober.

- Vi gleder oss til å se den impacten denne dagen vil ha i Drammen, i Norge og generasjonen vår, når tusenvis av mennesker blir bevisstgjort om vår tids slaveri, sier Georgeta Sigland, som leder aksjonen i Drammen.

 

Relaterte lenker

Les også

Våre tanker og bønner går til de rammede

Hendelser, som i Oslo natt til lørdag 25. juni, skal ikke skje. Vi er sterkt berørt av den forferdelige hendelsen med skyting, drap og mange skadde.
Les mer

Forebygger utenforskap

Ikkevoldsprisen 2022 er tildelt generalsekretær Ingrid Rosendorf Joys i Samarbeidsrådet for tro- og livssynssamfunn (STL).
Les mer

Ukraina-krigen skygger for lidelsene i Myanmar

To kriser samtidig blir fort en for mye. Det merker de i Baptistsamfunnet som på en gang prøver å hjelpe flyktninger både fra Myanmar og Ukraina.
Les mer
1 - 3 av 86
...

© 2014 Baptist.no

Baptistkirken Norge  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone