Oppstartshelg for Ungkloster
Oppstartshelg for Ungkloster
24 august 2017
18.-20. august hadde Ungkloster oppstartskurs i Oslo 1. Baptistmenighet. Denne vinteren er det 12 deltakere i Ungkloster fordelt på tre forskjellige leiligheter. To er i Oslo og det tredje i Kristiansand.

Av Rosie Darkhua

Ungkloster er bofellesskap der man søker sammen i bønn, måltider og tjeneste og deler det man har og lærer av hverandre. Det er en invitasjon til en annerledes hverdag med rytmer og rammer preget av fellesskap med hverandre og Gud.

Man bor i leiligheter med en rimelig leie samtidig som man forplikter seg til å følge felles rutiner i forhold til bønn, måltider og tjeneste i menighet eller lokalsamfunn. Dette er en invitasjon til en livsstil der tro praktiseres i hverdagen, hvor man lar troen forvandle seg slik at man kan bidra til en forvandling i samfunnet og menigheten. Dette gjøres mens man har vanlig studie, jobb eller lignende.

Relaterte lenker

Les også

Areopagos overtar baptistenes Ungkloster-arbeid

Areopagos tar over kommunitetsarbeidet Ungkloster fra Ung Baptist. Leder i Ung Baptist Kjell Einar Mong Granholt (t.v) er fornøyd med at Ungkloster-koordinator Fredrik Krunenes fra nyttår blir kollega med leder for Etter Kristus, Ruth Burch Skree, i Areopagos. Håpet er at enda flere skal få øynene opp for et forpliktende kommunitetsliv preget av trospraksis, rytmer og fellesskap i hverdagen sammen med Gud.
Les mer

“Er jeg som etnisk nordmann så tolerant og inkluderende som jeg tror?”, spør Kjell mens Thaku lurer på: “Oppleves jeg som en utakknemlig og sur innvandrer og hårsår kvinne i møte med det norske samfunn?”
Les mer

Lovsang til alle

Ung baptist satser på lovsang for å rive ned skillelinjer i organisasjonen.
Les mer
1 - 3 av 99
...

© 2014 Baptist.no

Baptistkirken Norge  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone