Ny hovedstyreleder
Ny hovedstyreleder
6 juli 2017
Magnar Mæland tok i landsmøtet over som hovedstyreleder etter Hege Norøm.

Av Roger Dahl

Hege Norøm valgte i år å takke av som hovedstyreleder etter tre års innsats. I hennes sted ble Magnar Mæland valgt. Han ble først valgt inn i styret og deretter valgt som leder, slik valgkomiteen hadde innstilt på.

I tillegg til valgkomiteens innstilling på Magnar Mæland hadde hovedstyrets nestleder Jon Vestøl sagt seg villig til å bli leder. Han nådde ikke opp hos valgkomiteen og heller ikke etter et benkeforslag i landsmøtet. Mange delegater talte til fordel for begge kandidatene. Det endelige valget viste at Mæland fikk 88 stemmer mens Vestøl fikk 53.

I forhold til styrevalget gikk det ikke helt som valgkomiteen forslo. Mæland gikk rett inn, Vestøl ble gjenvalgt, mens forslaget fra valgkomiteen på Jytte Sonne Juliussen falt til fordel for Tistedal Baptistmenighets forslag på Reine Cihiluka-Brevik. Landsmøtet valgte også å endre prioriteringen blant varamedlemmene til hovedstyret slik at Camilla Oseland ble valgt som andre vara med Olav Berg som tredje vara. Første vara ble Lillian K Thorsen.

De øvrige valgen gikk i tråd med innstillingen. Svein Arild Pihlstrøm tok over som styreledr iBaptistenes Eiendomsdrift etter Bjørn Martens, mens Per Øvergaard tok over som leder av Baptistenes Høyskoleråd etter Pihlstrøm.

Valgkomiteens innstilling og referat kan du lese på landsmøtesidene.

 

 

Les også

- Samarbeidet gir oss en merverdi

Det sier festivalansvarlig for Blink, Roger Dahl i en kommentar til KPK-artikkelen der du kan lese mer om de andre arrangørenes erfaringer.
Les mer

- Beste Blink til nå

Det sa hovedstyreleder Hege Norøm allerede i sin åpningshilsen til landsmøtet, og hun mener å ha ordene i behold sier hun i en kommentar i ettertid.
Les mer

100-menighetersmålet er nådd

Baptistene i Norge har siden landsmøtet i Bergen i 2008 jobbet mot målsettingen om 100 menigheter. I år ble menighet nummer 100 ønsket velkommen.
Les mer
1 - 3 av 55
1 2 3 4 5 ... 19 Neste

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |  Michelets vei 62c, N-1368 Stabekk, Norway  |  Tlf. (+47) 67103560  |  Intranett

Powered by Cornerstone