100-menighetersmålet er nådd
100-menighetersmålet er nådd
5 juli 2017
Baptistene i Norge har siden landsmøtet i Bergen i 2008 jobbet mot målsettingen om 100 menigheter. I år ble menighet nummer 100 ønsket velkommen.

Av Roger Dahl

Også i år hadde landsmøtet gleden av å ta opp nye menigheter. Med tre nye menigheter passerte vi 100-tallet og har nå 101 baptistmenigheter i Norge.

I landsmøtet presenterte integrasjonsleder Mette Marie Hebnes de tre nye menighetene. Betel Evangeliske Kirke i Stavanger, Emmanuel Church i Porsgrunn og Gospel Chin Church i Oslo.

Betel Evangeliske Kirke i Stavanger består av medlemmer med bakgrunn i Etiopia. Dette blir den tredje etiopiske menigheten innen vårt kirkesamfunn. Emmanuel Church i Porsgrunn er den første menigheten i Det Norske Baptistsamfunn der alle medlemmene har muslimsk bakgrunn. Medlemmene er stort sett fra Iran. Gospel Chin Church i Oslo har medlemmer som snakker chin-språket Falam.

Les mer om søknadene på landsmøtesiden

Les også

Dåp og Kongorytmer

Søndag 18. februar var det dåp og medlemsopptakelse i Raufoss baptistmenighet.
Les mer

Multikulturelt kirkesamfunn

- Vær en skikkelig kristen, og følg Jesus sammen med mennesker som er annerledes enn deg, sier Sveinung Vaagen, konsulent i Ung baptist.
Les mer

Lederkursene i Ung baptist når bredt

Kursene når bredt i hele miljøet vårt og er med på å bygge nye relasjoner. Fordi disse kursene også involverer veiledere for alle deltakerne, oppnår man en god kontakt mellom generasjonene.
Les mer
1 - 3 av 86
1 2 3 4 5 ... 29 Neste

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |  Michelets vei 62c, N-1368 Stabekk, Norway  |  Tlf. (+47) 67103560  |  Intranett

Powered by Cornerstone