Vårens sofagjest
Vårens sofagjest
29 juni 2017
Slik får baptistene på spennende innblikk i forskjellige menneskers liv og tro, noe som har gjort dette til et lavterskel-tilbud. 28. mai var Roger Hertzenberg, som er daglig leder i Uno- x Hydrogen AS gjest

Av Eldbjørg Hylland

Roger Hertzenberg ble intervjuet av vår menighetssekretær May Helen Oterhals Lundhagebakken. Han er opprinnelig Gjøvik gutt, men bor nå på Skedsmokorset.

Det var interessant å høre om hans fortvilelse i ungdommen over en kamerat som ble kristen og hvordan han selv fikk et personlig og sterkt møte med Den Hellige Ånd litt senere. Roger er en rolig og behersket mann som kunne fortelle om tydelige valg i ettertid, som var preget av møtet med Jesus.

Han har gått på bibelskole og har siden vært aktiv i Oslo kristne senter (nå Romerikskirken) på forskjellige områder. Misjonskallet har grepet både han og kona Nina og deres tre barn da de har et stort engasjement blant annet i forbindelse med et barnehjem i Kenya . I denne sammenhengen var han tilstede på kjøpesenteret i Nairobi da det ble utsatt for terrorangrep i 2013. Han kunne fortelle om skremmende timer gjemt på et toalett til de ble reddet ut. Det var sterkt å høre om deres tillit til Gud i en slik presset situasjon.

Hans tjeneste på misjonsmarken innebærer å undervise ledere i kristen tro og hans gave på dette området skinte igjennom i samtalen. Det ga oss lyst til å invitere han tilbake til oss igjen. Også denne kvelden var det godt oppmøte.

 

Les også

Julehilsen fra generalsekretæren

Julen ringes snart inn og vi har gleden av å publisere generalsekretær Bjørn Bjørnøs julehilsen til alle landets baptister!
Les mer

Vil bygge om næringsbygg til kirkesenter

Menigheten Norway Chin Mission Church overtok 31. august en næringseiendom i Lier. Planen er å bygge om slik at menigheten får sin kirke der.
Les mer

Menighetsrådgiverne på tur ...

Helgen 22-24. oktober var menighetsrådgiverne for Østlandet Agnar Sæli og Atle H. Eidem på tur til baptistmenighetene rundt Mjøsa.
Les mer
1 - 3 av 106
...

© 2014 Baptist.no

Baptistkirken Norge  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone