Fremdeles mulig å få Blink med seg
Fremdeles mulig å få Blink med seg
30 juni 2017
Over 400 har meldt sin ankomst, men vi har plass til enda flere.

I tillegg til de påmeldte regner vi med at det, tradisjonen tro, kommer en rekke dagsgjester flere av dagene. Og om du ønskere å være over i flere dager har vi fremdeles god plass på campingen, plass i sovesal og natt til torsdag og natt til søndag har vi flere rom ledig. Natt til fredag finnes det også et rom for etternølere.

Mange baptister har kort vei til Stavern, slik at dagsturer er fullt mulig. Høydepunktene står i kø.

Onsdag 5. har vi landsmøteåpning med styreleders tale, opptak av tre nye menigheter og en spennende debatt med fokus på Materialisme, hvor vi stiller spørmål som: "Hvordan forvalter vi våre penger og vår tid?" og "Hvordan ville Jesus prioritert?" Stortingsrepresentant Kjell Ingolf Ropstad deltar i debatten.

Torsdag 6. er første stevnedag med storsamling i Stavernhallen der pastor Monica Zeiffert taler og Inga Tolås med band er på plass for å lede lovsangen. Som avslutning på dagen tilbyr vi kveldsgudstjeneste i Stavern kirke med koret Con Calore fra Bærum og pastor Kent Remi Westergren.

Fremdeles mulig å få Blink med seg Fredag 7. er spekket med spennende program. Først er det Alle sammen samling på formiddagen der sircusgjengen er på plass, spennende seminarer der folkehøgskolelærerne Ronnie MAG Larsen, Ruben Eiksund og Niklas Arnesen tar oss med i utfordringer omkring Livet, og Arild Harvik tar oss med tilbake til de baptistiske røttene i reformasjones såkalte venstreside. På ettermiddagen har baptistkvinnene årsmøte og det er refleksjonsforum med fokus på dåp og medlemsskap.

På kvelden, fredag 7. får vi besøk av den kjente svenske forkynneren og forfatteren Tomas Sjødin. Han taler i møtet og har seminar lørdag formiddag.

Årets konsert gis av lovsangsartisten Solveig Leithaug, gitarist og sanger innen sjangeren akustisk pop. Men er også innom flere ulike musikkstiler, fra lett country, visesang og jazz til mer keltisk inspirert musikk.  Vi gleder oss til det.

Alle sammen samlinger blir det lørdag og søndag også. På søndag er malermestrene Brun på plass. I kveldsmøtet lørdag taler pastor Dag Eivind Noreid, mens sangere og musikere fra Ålgård inviterer til sangkveld med Trygve Bjerkreims sanger lørdag kveld.


 

Relaterte lenker

Les også

Blink er historie - Utfordring for møteplassene

Det var brått og brutalt da hovedstyreleder Magnar Mæland i sin tale til landsmøtet informerte om at det var slutt. Blink 2018 ble siste året. Hva nå?
Les mer

Høstnummeret er ute

Abonnentene fikk tredje utgave av magasinet Baptist.no i posten sist uke. Nå kan du lese e-versjonen på nettsidene våre.
Les mer

Baptistene dropper sommerstevne

– Det har vært en dramatisk forverring i oppslutning, sier informasjonsleder i Det Norske Baptistsamfunn.
Les mer
1 - 3 av 60
...

© 2014 Baptist.no

Baptistkirken Norge  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone