Daglig leder bør ansettes til Rivermont
Daglig leder bør ansettes til Rivermont
21 juni 2017
I alle år har virksomheten på Rivermont vært basert på dugnadsinnsats, og i årenes løp er det ufattelig mange timer som er brukt.

Av Frank Einar Hansen, Distriktsnytt

Noen har brukt flere enn andre. En av disse er Ernst Selvik. Han har nå, i en alder av snart 74 år, signalisert at han vil redusere sin dugnadsinnsats, som forøvrig har vært formidabel. Disse signalene må tas på alvor, og da er spørsmålet: Hvor går veien videre?
 
Dersom en møte-/aktivitetshall realiseres skal den sikkert brukes utover junior- familie og påskeleirer, og eventuelle distriktsstevner annet hvert år. Hallen kan  brukes av f. eks idrettslag til trening, messer, o.l., og da må dette administeres. Dette, i sammenheng med utleievirksomhet på Rivermont gjør at det nå må tenkes ansettelse av en daglig leder
 
I februar skal både Ung baptist og Baptistsamfunnets Nord-Norge distrikt, ha sine årsmøter på Rivermont, hvor en tettere organisering  skal behandles før eventuell sammenslåing. I en slik setting bør det også vurderes om tiden er inne for å få en daglig leder for Rivermont ungdomssenter – lønnet i en nærmere avtalt stillingsbrøk.
-----------------------------------
Rivermont er vår felles juvel i Nord-Norge!
Vær med å be om at senteret får være et vekkelsesredskap!

 

Les også

Distriktsnytt i posten

Baptistmenigheten i Ballangen har gitt femhundretusen kroner til Rivermont Ungdomssenter. Dette er en storslått gave, og har vært mulig å realisere etter at menigheten solgte baptistkirken i Narvik. Du kan lese mer om denne gaven og andre nyheter i Distriktsnytt, som er på vei til abonnentene.
Les bladet

Spennende pastorutfordring i ishavsbyen

Tar du utfordringen? Hva med en tjeneste i baptistmenighetene på Sommarøy og i Tromsø?
Les mer

Tverrkirkelig familieleir

Hva får du hvis du blander baptister, katolikker, NLM-ere, frelsesoffiserer, pinsevenner, normisjonærer, misjonsforbundere og lutheranere? Da får du alle tiders Familieleir på Rivermont.
Les mer
1 - 3 av 106
...

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.13105  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone