Voksende tro
Voksende tro
9 juni 2017
Siste helg i mai møttes kremen av norske unge baptister til deres sjette Ungt Lederskap samling i Oslo. Gjennom deling av troshistorier og undervisning av lidenskapelige og dyktige undervisere har deltakerne blitt utrustet enda mer.

Tekst: Thaku Siang Pum

”Jeg er sendt til...” var helgens tema for Ungt Lederskap. Denne gangen var deltakerne samlet på Hotel Savoy i hjertet av Oslo. Etter å ha startet lørdagen med en luksuriøs hotellfrokost sto undervisning og deling av troshistorie på plan. Av Lars Tore Jørgensen, lærte vi om hvor stor plass barn har i evangeliet og hvordan vi kan gi barna barndomserfaringer som utvikler seg til voksentro. Etter å ha delt troshistorier i grupper, bondet vi videre til Tjuvholmen og iskrem.

Søndagens undervisning var om ”Kirken og misjon” av Truls Åkerlund. Her så vi nærmere på hvor, vi som kristne er sendt til og hvordan kirken kan være mer relevant i dagens samfunn. I tillegg, avklarte vi at misjon er ikke noe kirken gjør, men misjon er noe kirken er. For denne gang avsluttet vi helgen med å vite at vi som kirken er med Pappa Gud på jobb.

Bildet hentet fra UngBaptist instagram konto.
Etter å ha vært på Paradis Gelateria på Tjuvholmen, nyter deltakerne sol, is og godt fellesskap. #kremenavungbaptist

Les også

Siri Dufset Fjeldberg

Dette er en ukentlig andakt fra Det Norske Baptistsamfunn. Denne uken er det administrativ leder i Ung baptist og informasjonskonsulent Siri Dufset Fjeldberg som deler med oss.
Les mer

Digital sommerleir gjorde inntrykk

Ung baptist sin digitale sommerleir berørte unge mennesker.
Les mer

Ung baptist avlyser sommerleirene

Ikke mulig å gjennomføre på en forsvarlig måte.
Les mer
1 - 3 av 94
...

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone