Voksende tro
Voksende tro
9 juni 2017
Siste helg i mai møttes kremen av norske unge baptister til deres sjette Ungt Lederskap samling i Oslo. Gjennom deling av troshistorier og undervisning av lidenskapelige og dyktige undervisere har deltakerne blitt utrustet enda mer.

Tekst: Thaku Siang Pum

”Jeg er sendt til...” var helgens tema for Ungt Lederskap. Denne gangen var deltakerne samlet på Hotel Savoy i hjertet av Oslo. Etter å ha startet lørdagen med en luksuriøs hotellfrokost sto undervisning og deling av troshistorie på plan. Av Lars Tore Jørgensen, lærte vi om hvor stor plass barn har i evangeliet og hvordan vi kan gi barna barndomserfaringer som utvikler seg til voksentro. Etter å ha delt troshistorier i grupper, bondet vi videre til Tjuvholmen og iskrem.

Søndagens undervisning var om ”Kirken og misjon” av Truls Åkerlund. Her så vi nærmere på hvor, vi som kristne er sendt til og hvordan kirken kan være mer relevant i dagens samfunn. I tillegg, avklarte vi at misjon er ikke noe kirken gjør, men misjon er noe kirken er. For denne gang avsluttet vi helgen med å vite at vi som kirken er med Pappa Gud på jobb.

Bildet hentet fra UngBaptist instagram konto.
Etter å ha vært på Paradis Gelateria på Tjuvholmen, nyter deltakerne sol, is og godt fellesskap. #kremenavungbaptist

Les også

Areopagos overtar baptistenes Ungkloster-arbeid

Areopagos tar over kommunitetsarbeidet Ungkloster fra Ung Baptist. Leder i Ung Baptist Kjell Einar Mong Granholt (t.v) er fornøyd med at Ungkloster-koordinator Fredrik Krunenes fra nyttår blir kollega med leder for Etter Kristus, Ruth Burch Skree, i Areopagos. Håpet er at enda flere skal få øynene opp for et forpliktende kommunitetsliv preget av trospraksis, rytmer og fellesskap i hverdagen sammen med Gud.
Les mer

“Er jeg som etnisk nordmann så tolerant og inkluderende som jeg tror?”, spør Kjell mens Thaku lurer på: “Oppleves jeg som en utakknemlig og sur innvandrer og hårsår kvinne i møte med det norske samfunn?”
Les mer

Lovsang til alle

Ung baptist satser på lovsang for å rive ned skillelinjer i organisasjonen.
Les mer
1 - 3 av 98
...

© 2014 Baptist.no

Baptistkirken Norge  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone