Tony Peck besøkte Drammen
Tony Peck besøkte Drammen
29 mai 2017
Baptistenes europageneral talte i gudstjenesten i Drammen baptistkirke 28. mai, tolket av Billy Taranger. (Foto: Dan Tore Stensland)

Av Roger Dahl

Generalsekretær Tony Peck i European Baptist Fedration besøkte sist helg Drammen. Han talte i gudstjenesten i baptistkirken.Tolket av Billy Taranger som var president for europaføderasjonen da Peck for 13 år siden ble valgt som generalsekretær.

Euorpaføderasjonen består av baptistsamfunn fra hele Europa, Midt-Østen og de sentralasiatiske statene. I fellesskap arbeider en med menighetsplanting, evangelisering, teologisk utdanning, og også ulike typer hjelpearbeid. Flere fra Noge er med ulike tillitsverv og oppgaver i fellesarveidet innen Europaføderasjonen.

Peck var i Norge i forbindelse med årsmøtet til finanskomiteen for den internasjonale teologiske utdanningsinstitusjonen i Amsterdam (IBTSC).

I gudstjenesten i Drammen baptistkirke, som ble ledet av Niels Fredrik Skarre, sang menighetskoret ledet av Ola Øvergaard.

Les også

Utsetter EBF-konferansen til 2023

På grunn av Covid-19 pandemien har Tony Peck i EBF nå informert om at misjonskonferansen Sent2021 ikke kan gjennomføres, men utsettes til juli 2023.
Les mer

Samarbeid for Fasteaksjonen

I Drammen samarbeider baptistene og metodistene med Fjell menighet i den norske kirke for å få skikkelig dreis på Fasteaksjonen, som ender opp med bøsseinnsamling siste uken før påske.
Les mer

Ung europeisk nettverksbygging

European Baptist Federation Youth arrangerer årlig konferanse for unge ledere i Europa. Ung baptist har sendt deltakere i mange år og dette er en av møteplassene som blir prioritert.
Les mer
1 - 3 av 60
...

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone