Tony Peck besøkte Drammen
Tony Peck besøkte Drammen
29 mai 2017
Baptistenes europageneral talte i gudstjenesten i Drammen baptistkirke 28. mai, tolket av Billy Taranger. (Foto: Dan Tore Stensland)

Av Roger Dahl

Generalsekretær Tony Peck i European Baptist Fedration besøkte sist helg Drammen. Han talte i gudstjenesten i baptistkirken.Tolket av Billy Taranger som var president for europaføderasjonen da Peck for 13 år siden ble valgt som generalsekretær.

Euorpaføderasjonen består av baptistsamfunn fra hele Europa, Midt-Østen og de sentralasiatiske statene. I fellesskap arbeider en med menighetsplanting, evangelisering, teologisk utdanning, og også ulike typer hjelpearbeid. Flere fra Noge er med ulike tillitsverv og oppgaver i fellesarveidet innen Europaføderasjonen.

Peck var i Norge i forbindelse med årsmøtet til finanskomiteen for den internasjonale teologiske utdanningsinstitusjonen i Amsterdam (IBTSC).

I gudstjenesten i Drammen baptistkirke, som ble ledet av Niels Fredrik Skarre, sang menighetskoret ledet av Ola Øvergaard.

Les også

Europeisk lederkonferanse

Motiverende å se at vi er en del av noe som er så mye større, sier nestleder i Ung baptist Za Tlung Lian Siang Pum.
Les mer

Armenia – landet til Noah

Velkommen hjem sier Asatur Nahapetyan i Det armenske baptistsamfunnet, når han ønsker besøkende velkommen. Han sikter til at Noahs ark i bibelhistorien strandet på Araratfjellet.
Les mer

Inspirert i nordnorsk natur

Da styret for EBF var samlet på Sommarøy i april stod forberedelser til rådsmøtet i Jerevan 20.-23. september på dagsorden.
Les mer
1 - 3 av 45
1 2 3 4 5 ... 15 Neste

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |  Michelets vei 62c, N-1368 Stabekk, Norway  |  Tlf. (+47) 67103560  |  Intranett

Powered by Cornerstone