Tony Peck besøkte Drammen
Tony Peck besøkte Drammen
29 mai 2017
Baptistenes europageneral talte i gudstjenesten i Drammen baptistkirke 28. mai, tolket av Billy Taranger. (Foto: Dan Tore Stensland)

Av Roger Dahl

Generalsekretær Tony Peck i European Baptist Fedration besøkte sist helg Drammen. Han talte i gudstjenesten i baptistkirken.Tolket av Billy Taranger som var president for europaføderasjonen da Peck for 13 år siden ble valgt som generalsekretær.

Euorpaføderasjonen består av baptistsamfunn fra hele Europa, Midt-Østen og de sentralasiatiske statene. I fellesskap arbeider en med menighetsplanting, evangelisering, teologisk utdanning, og også ulike typer hjelpearbeid. Flere fra Noge er med ulike tillitsverv og oppgaver i fellesarveidet innen Europaføderasjonen.

Peck var i Norge i forbindelse med årsmøtet til finanskomiteen for den internasjonale teologiske utdanningsinstitusjonen i Amsterdam (IBTSC).

I gudstjenesten i Drammen baptistkirke, som ble ledet av Niels Fredrik Skarre, sang menighetskoret ledet av Ola Øvergaard.

Les også

Inspirasjonssamling

Sommeren 2021 får vi besøk av baptister fra hele Europa. Misjonskonferansen Sendt holdes i Stavanger. 28. august møter ledelsen for Europas baptister baptistene i Stavanger-området.
Les mer

Skiftende tider og utsende

Eben Eser, som baptistene i Drammen kalte kirkebygge sitt i 1907, har vært "hjemmet" i 112 år. Nå nærmer det seg sluttet på en 30 års periode med restaurering, om- og påbygging. Nytt tak skal på plass!
Les mer

Pioner på Kypros

Det er bare et par år siden Kypros, som et av de siste landene i Europa, fikk en egen baptistmenighet, plantet av pastor Anton Balakumar Sinnathamby fra Norge.
Les mer
1 - 3 av 55
...

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.13105  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone