Styrker felles identitet
Styrker felles identitet
24 mai 2017
Tur til vindmølleparken hørte med da baptistene på Vikna fikk storfint besøk av baptistene fra Steinkjer.

Av Tobias Giese

Sist lørdag, 20. mai kom dden fullastede minibussen fra Steinkjer, med 18 passasjerer, til Vikna. Første post på programmet var tur til Ytre Vikna Vindmøllepark. Der finnes det et glasshus opp på fjellet, som sammen med utsikten er verdt et besøk.  Det var kjempebra vær og storslagent utsikt over hele Ytre Namdal.

I tillegg til servering av vafler, kake, rundstykke og pølse med brød, sang vi noen lovsanger på engelsk og på norsk og hørte en andakt basert på Salme 121,1-2. "Jeg løfter mine øyne mot fjellene. Hvor skal min hjelp komme fra? Min hjelp kommer fra Herren, himmelens og jordens skaper. Dessuten var det god anledning å utforske område og bli kjent med hverandre.

Styrker felles identitet Etterpå hadde vi «Alle-sammen»-samling med vår venner fra Steinkjer. Bjørn Harald Nordli holdet andakt om fem måter å møte Gud på, mens Grethe Norøm Spolén og jeg ledet samlingen.

Avslutningen av dagen var en felles måltid med sodd og mulighet for å prate, før våre venner reiste tilbake til Steinkjer med tre og en halv time foran seg på veien.

Jeg tror alle var kjempefornøyd med dagen og vi gleder oss til et gjenbesøk. I hvert fall fikk vi en innbydelse til å komme når som helst.

Les også

Vil be for og velsigne Israel

Fra mars 2019 startet en med Israelsmøter i Baptistkirken i Rørvik. - Noen av oss har savnet et engasjement for Israel i menigheten og på stedet forøvrig, sier Svanhild Gaasvær på menighetens nettsider.
Les mer

Nytt liv i gammelt hus

To ganger har dørene blitt låst med en bønn til Gud om nytt liv. Guds svar i 2016 var pinsemenigheten Nordvestkirka, som fyller baptistkirka i Kristiansund med unge mennesker og nytt liv.
Les mer

Vaktskifte i Oppdal

Etter nesten 35 år som menighetsleder har Odd Erling Uv avsluttet tjenesten som forstander. Søndag 27. januar ble han og kona Elsa takket av menigheten.
Les mer
1 - 3 av 25
...

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone