Magnar Mæland tilbake i ledelsen
Magnar Mæland tilbake i ledelsen
9 mai 2017
Det ligger an til et aldri så lite comeback for Mæland om landsmøtet følger valgkomiteens innstilling på leder av hovedstyret.

Av Roger Dahl

Åtte år etter at Magnar Mæland avsluttet tjenesten som generalsekretær er han på vei tilbake i ledelsen av Baptistsamfunnet. Denne gangen er han innstilt som nytt medlem til og leder for hovedstyret. Om landsmøtet følger valgkomiteens innstilling tar Mæland over styreledervervet fra Hege Norøm torsdag 6. juli. Mæland er pastor i Ålgård Baptistmenighet, og har tidligere vært pastor i Stavanger og Andenes, og også daglig leder i Ung baptist.

I tillegg til Mæland er også Jytte Juliussen fra Lillehammer foreslått som nytt styremedlem i hovedstyret. Jon Vestøl fra Kragerø er forelått gjenvalgt for en ny treårsperiode. Lillian K. Thorsen fra haugesund er foreslått som første vara, med fast møterett i styret. Hun er nå tredje vara. Olav Berg fra lillehammer og Camilla Oseland, Ålgård er foreslått som andre og tredje vara.

I høyskolerådet og Baptistenes Eiendomsdrift er det foreslått nye ledere. Per Øvergaard fra Oslo 1. er foreslått i stedet for Arild Pihlstrøm i høyskolerådet, mens Arild Pihlstrøm, Bærum er forestått i stedet for Bjørn martens, Drammen som leder av eiendomsdriften. I tillegg ligger det an til lederskifte i styret forFaste Fonds da nåværende leder Bernt Hansen fra Sommarøy går ut. Styret konstituerer seg selv med leder, og vår tidligere kontorleder Arild Harvik fra Drammen er foreslått som nytt styremedlem.

I valgkomiteeen er Gunnar Jan Eines, Raufoss foreslått som leder.

Les valgkomiteens innstilling og øvrige sakspapirer

(Foto: Privat)

Les også

- Samarbeidet gir oss en merverdi

Det sier festivalansvarlig for Blink, Roger Dahl i en kommentar til KPK-artikkelen der du kan lese mer om de andre arrangørenes erfaringer.
Les mer

- Beste Blink til nå

Det sa hovedstyreleder Hege Norøm allerede i sin åpningshilsen til landsmøtet, og hun mener å ha ordene i behold sier hun i en kommentar i ettertid.
Les mer

Ny hovedstyreleder

Magnar Mæland tok i landsmøtet over som hovedstyreleder etter Hege Norøm.
Les mer
1 - 3 av 55
1 2 3 4 5 ... 19 Neste

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |  Michelets vei 62c, N-1368 Stabekk, Norway  |  Tlf. (+47) 67103560  |  Intranett

Powered by Cornerstone