Magnar Mæland tilbake i ledelsen
Magnar Mæland tilbake i ledelsen
9 mai 2017
Det ligger an til et aldri så lite comeback for Mæland om landsmøtet følger valgkomiteens innstilling på leder av hovedstyret.

Av Roger Dahl

Åtte år etter at Magnar Mæland avsluttet tjenesten som generalsekretær er han på vei tilbake i ledelsen av Baptistsamfunnet. Denne gangen er han innstilt som nytt medlem til og leder for hovedstyret. Om landsmøtet følger valgkomiteens innstilling tar Mæland over styreledervervet fra Hege Norøm torsdag 6. juli. Mæland er pastor i Ålgård Baptistmenighet, og har tidligere vært pastor i Stavanger og Andenes, og også daglig leder i Ung baptist.

I tillegg til Mæland er også Jytte Juliussen fra Lillehammer foreslått som nytt styremedlem i hovedstyret. Jon Vestøl fra Kragerø er forelått gjenvalgt for en ny treårsperiode. Lillian K. Thorsen fra haugesund er foreslått som første vara, med fast møterett i styret. Hun er nå tredje vara. Olav Berg fra lillehammer og Camilla Oseland, Ålgård er foreslått som andre og tredje vara.

I høyskolerådet og Baptistenes Eiendomsdrift er det foreslått nye ledere. Per Øvergaard fra Oslo 1. er foreslått i stedet for Arild Pihlstrøm i høyskolerådet, mens Arild Pihlstrøm, Bærum er forestått i stedet for Bjørn martens, Drammen som leder av eiendomsdriften. I tillegg ligger det an til lederskifte i styret forFaste Fonds da nåværende leder Bernt Hansen fra Sommarøy går ut. Styret konstituerer seg selv med leder, og vår tidligere kontorleder Arild Harvik fra Drammen er foreslått som nytt styremedlem.

I valgkomiteeen er Gunnar Jan Eines, Raufoss foreslått som leder.

Les valgkomiteens innstilling og øvrige sakspapirer

(Foto: Privat)

Les også

Alan Donaldsson kommer til landsmøtet i Skien

Generalsekretær i European Baptist Federation Alan Donaldson kommer til Skien i forbindelse med landsmøtet i Baptistkirken Norge 7.-9. juni.
Les mer

- Hva gjør at vi kan ha gode fellesskap og kan stå sammen?

Det var utfordringen fra styreleder Sissel M Berg da Baptistsamfunnet hadde sitt landsmøte 12.-14. november hadde. 200 deltok. av disse var det 166 delegater fra 60 menigheter. I sin hilsen til lan
Les mer

Fem nye pastorer og forkynnere er godkjent

Baptistsamfunnet gleder seg alltid over nye pastorer og forkynnere, og det er litt ekstra høytid på landsmøtet under innsettelse til tjeneste.
Les mer
1 - 3 av 105
...

© 2014 Baptist.no

Baptistkirken Norge  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone