Ny baptistpastor i Vestlandshovedstaden
Ny baptistpastor i Vestlandshovedstaden
12 april 2017
Jan Helge Hindenes tiltrer som pastor i Bergen Baptistmenighet 1. juni.

Av Roger Dahl

- Det er med glede vi bekjentgjør at Jan Helge Hindenes har takket ja til stilling som pastor/forstander i Bergen Baptistmenighet. Han begynner i stillingen 1. juni, sier menighetens fungerende forstander Ivar Hjelmervik til nettstedet baptist.no.

Hjelmervik forteller at Jan Helge Hindenes har ca 25 års erfaring som pastor, evangelist og bibelskolelærer. Han har betjent menigheter i Haugesund, Stord og Bergen og undervist ved Levende Ord bibelskole på Kråkenes i Bergen. Jan Helge er 56 år og gift med Karina Thilesen Hindenes. Sammen har de fem barn.

- Vi ønsker Jan Helge og Karina hjertelig velkommen til vårt fellesskap på Slettebakken, avslutter Hjelmervik, som har vært fungerende forstander i mneigheten siden Aage Frantzen ble pensjonist ved årsskiftet.

 

Les også

Fellesskap i nattverden

I gudstjenesten 3. november feiret Bergen Baptistmenighet nattverd. Pastor Jan Helge Hindenes la tydelig fokus på fellesskapet i sin forkynnelse om nattverden.
Les mer

Tror på det gode i fellesskapet

Therese Helene Kongshavn er nyansatt leder for barna i Bergen Baptistmenighet.
Les mer

Hallaien! - Vil du bli barneleder i Bergen baptistkirke?

Trives du med barn, liker du å synge og lede nybrottsarbeid? Søk på ledig stilling som barneleder i Bergen Baptistmenighet.
Les mer
1 - 3 av 15

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone