Toppkarakter for populær familieleir
Toppkarakter for populær familieleir
10 april 2017
Vertskapet for årets Famileir på Rivermont – som ble arrangert i palmehelgen - hadde tydeligvis forberedt seg godt, for arrrangementet hadde et svært variert tilbud av aktiviteter for både liten og stor.

Av Frank Einar Hansen og Daniel Lindberg (foto)

80 barn og voksne fikk  servert familiesamlinger, flott tur til Aunfjellet og besøk i Grottebadet og Sams lekeland. På formiddag og ettermiddag var det familiesamlinger, og på kveldstid var det undervisning om “tro på hjemmebane”. Videre var det egne samlinger for barn fra 2. klasse og oppover.

Vertskap for årets Familieleir var May Britt og Magnus Lund, pastorpar i Baptistkirken på Borkenes, samt pastorparet i Misjonskirken, Narvik, Ingrid og Daniel Lindberg, og Hege Arntsen fra Baptistkirken i Ballangen.

Familieleirens prikk over i-en var nok Viggo Klausen fra Misjonkirken Ung. Hans utrolige formidlingsevne, og måte å presentere påskebudskapet  på,  skapte begeistring hos både stor og liten.

Familieleirene på Rivermont har i alle år hadde stor oppslutning, og ved årets leir var det ventelister for eventuell plass.

Allerede onsdag kveld - skjærtorsdagsaften – fylles Rivermont på nytt med ungdommer som sammen skal feire påske.

Les også

Distriktsnytt i posten

Baptistmenigheten i Ballangen har gitt femhundretusen kroner til Rivermont Ungdomssenter. Dette er en storslått gave, og har vært mulig å realisere etter at menigheten solgte baptistkirken i Narvik. Du kan lese mer om denne gaven og andre nyheter i Distriktsnytt, som er på vei til abonnentene.
Les bladet

Tverrkirkelig familieleir

Hva får du hvis du blander baptister, katolikker, NLM-ere, frelsesoffiserer, pinsevenner, normisjonærer, misjonsforbundere og lutheranere? Da får du alle tiders Familieleir på Rivermont.
Les mer

Ny frikirkelig konferanse for trosopplæring

Med inspirasjon fra USA ønsker norske frikirker i høst å utruste pastorer, ledere og andre til å gi videre en tro som varer til neste generasjon.
Les mer
1 - 3 av 109
...

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.13105  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone