Toppkarakter for populær familieleir
Toppkarakter for populær familieleir
10 april 2017
Vertskapet for årets Famileir på Rivermont – som ble arrangert i palmehelgen - hadde tydeligvis forberedt seg godt, for arrrangementet hadde et svært variert tilbud av aktiviteter for både liten og stor.

Av Frank Einar Hansen og Daniel Lindberg (foto)

80 barn og voksne fikk  servert familiesamlinger, flott tur til Aunfjellet og besøk i Grottebadet og Sams lekeland. På formiddag og ettermiddag var det familiesamlinger, og på kveldstid var det undervisning om “tro på hjemmebane”. Videre var det egne samlinger for barn fra 2. klasse og oppover.

Vertskap for årets Familieleir var May Britt og Magnus Lund, pastorpar i Baptistkirken på Borkenes, samt pastorparet i Misjonskirken, Narvik, Ingrid og Daniel Lindberg, og Hege Arntsen fra Baptistkirken i Ballangen.

Familieleirens prikk over i-en var nok Viggo Klausen fra Misjonkirken Ung. Hans utrolige formidlingsevne, og måte å presentere påskebudskapet  på,  skapte begeistring hos både stor og liten.

Familieleirene på Rivermont har i alle år hadde stor oppslutning, og ved årets leir var det ventelister for eventuell plass.

Allerede onsdag kveld - skjærtorsdagsaften – fylles Rivermont på nytt med ungdommer som sammen skal feire påske.

Les også

Kristina ansatt som barnearbeider i Tromsø

Crazy Crew er navnet på den nye tweens-gruppa som er i ferd med å etablere seg i Tromsø baptistmenighet. I Crazy Crew står musikk, dans og drama i høysetet. For å lede arbeidet har menighten ansatt Kristina Thu (i midten) i 20 prosent som barnearbeider.
Les mer

Over 1200 kristne barnesanger på Spotify

Den kristne medieklubben Superblink har laget ei spilleliste med 1209 kristne barnesanger på Spotify. Artistene Mathias og Pernille er blant dem som anbefales på Spotify av Superblink. (Pressefoto)
Les mer

Leir på Vegårtun

Sommertid betyr leirtid for mange av oss og ung baptist arrangerer leirer flere steder.
Les mer
1 - 3 av 99
1 2 3 4 5 ... 33 Neste

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |  Michelets vei 62c, N-1368 Stabekk, Norway  |  Tlf. (+47) 67103560  |  Intranett

Powered by Cornerstone