Toppkarakter for populær familieleir
Toppkarakter for populær familieleir
10 april 2017
Vertskapet for årets Famileir på Rivermont – som ble arrangert i palmehelgen - hadde tydeligvis forberedt seg godt, for arrrangementet hadde et svært variert tilbud av aktiviteter for både liten og stor.

Av Frank Einar Hansen og Daniel Lindberg (foto)

80 barn og voksne fikk  servert familiesamlinger, flott tur til Aunfjellet og besøk i Grottebadet og Sams lekeland. På formiddag og ettermiddag var det familiesamlinger, og på kveldstid var det undervisning om “tro på hjemmebane”. Videre var det egne samlinger for barn fra 2. klasse og oppover.

Vertskap for årets Familieleir var May Britt og Magnus Lund, pastorpar i Baptistkirken på Borkenes, samt pastorparet i Misjonskirken, Narvik, Ingrid og Daniel Lindberg, og Hege Arntsen fra Baptistkirken i Ballangen.

Familieleirens prikk over i-en var nok Viggo Klausen fra Misjonkirken Ung. Hans utrolige formidlingsevne, og måte å presentere påskebudskapet  på,  skapte begeistring hos både stor og liten.

Familieleirene på Rivermont har i alle år hadde stor oppslutning, og ved årets leir var det ventelister for eventuell plass.

Allerede onsdag kveld - skjærtorsdagsaften – fylles Rivermont på nytt med ungdommer som sammen skal feire påske.

Les også

Høstnummeret i trykken

Den tredje utgaven av Distriktsnytt i 2023 er nå i trykken. Gled deg over mange positive nyheter og inspirerende lesning fra vår nordligste landsdel.
Les mer

Rundet 100 år med stil

Gunvor Jacobsen fra Andenes rundet 100 år med todagers feiring 10. og 11. november.
Les mer

Faren var fisker og sønnens store helt

Frank Einar Hansen snakker i podcasten Fiskeribølgen om drømmen om å bli fisker som ble knust av sjøsjuken, om fiskerene i baptistmenigheten på Andenes og om oppveksten i fiskeværet. (Foto: Ivar Hjelvik)
Les mer
1 - 3 av 130
...

© 2014 Baptist.no

Baptistkirken Norge  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone