Toppkarakter for populær familieleir
Toppkarakter for populær familieleir
10 april 2017
Vertskapet for årets Famileir på Rivermont – som ble arrangert i palmehelgen - hadde tydeligvis forberedt seg godt, for arrrangementet hadde et svært variert tilbud av aktiviteter for både liten og stor.

Av Frank Einar Hansen og Daniel Lindberg (foto)

80 barn og voksne fikk  servert familiesamlinger, flott tur til Aunfjellet og besøk i Grottebadet og Sams lekeland. På formiddag og ettermiddag var det familiesamlinger, og på kveldstid var det undervisning om “tro på hjemmebane”. Videre var det egne samlinger for barn fra 2. klasse og oppover.

Vertskap for årets Familieleir var May Britt og Magnus Lund, pastorpar i Baptistkirken på Borkenes, samt pastorparet i Misjonskirken, Narvik, Ingrid og Daniel Lindberg, og Hege Arntsen fra Baptistkirken i Ballangen.

Familieleirens prikk over i-en var nok Viggo Klausen fra Misjonkirken Ung. Hans utrolige formidlingsevne, og måte å presentere påskebudskapet  på,  skapte begeistring hos både stor og liten.

Familieleirene på Rivermont har i alle år hadde stor oppslutning, og ved årets leir var det ventelister for eventuell plass.

Allerede onsdag kveld - skjærtorsdagsaften – fylles Rivermont på nytt med ungdommer som sammen skal feire påske.

Les også

Klart til bruk ...

Så snart situasjonen rundt korona-pandemien tillater det er Rivermont Ungdomssenter klar til bruk. Byggekomiteen møttes med betryggende korona-avstand.
Les mer

Digitale gudstjenester 3. mai

På den fjerde søndagen i påsketiden inviteres det igjen til digitale gudstjenester og samlinger i Medkila kirke og en lang rekke andre av kirkesamfunnets menigheter.
Les mer

«Se, jeg gjør noe nytt»

12. mars ble kirkedørene stengt. Nå yrer det av kirkeliv på nett.
Les mer
1 - 3 av 114
...

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone