Tidenes yngste Ung baptist i Nord leder
Tidenes yngste Ung baptist i Nord leder
3 april 2017
– Jeg er 20 år, oppvokst i Tromsø, hvor jeg fortsatt bor, sier Anniken Myhre til nettstedet baptist.no. Hun ble i fjor sommer valgt som ny Ung baptist i Nord leder.

Av Frank Einar Hansen, Distrikts-Nytt

– Jeg arbeider i full stilling på en barneskole og i SFO. Satser på å ta fagbrev som barne- og ungdomsarbeider i løpet av 2017. Ellers har jeg en ekstrajobb i Nille, annenhver lørdag. Deler av fritiden brukes som fotballspiller i tredjedivisjonslaget Blåmann.

Fronte ungdommene

Hun er en aktiv dame, Anniken Myhre, med et stort hjerte for Ung baptist i Nord og Rivermont, og gjennom sitt engasjement har hun sett hvor stor betydning Rivermont ungdomssenter har for distriktets ungdommer. Dette engasjementet vil hun også skal vises både i leirarbeid og i utbyggingen av Rivermont.

– Jeg håper å bli tatt seriøst, selv om jeg er ung, og vil gjerne fronte ungdommenes stemme i vårt felles arbeid. Jeg er vist utrolig tillit fra de som har valgt meg, og jeg legger ikke skjul på at det har styrket både selvtilliten, og ikke minst motivasjonen, for å ta fatt på det arbeidet som ligger foran meg.

Vil bli i nord

– Jeg er – dessverre – en av de få ungdommer som er igjen i baptistmenighetene i Nord-Norge, sier Anniken, som ikke har planer om å forlate landsdelen.

Anniken Myhre føler ikke utferdstrang til andre deler av landet. Hun mener at Gud har gitt henne en mulighet for å jobbe spesielt for Rivermont.

– Jeg føler liksom en bekreftelse i dette, ved at jeg ble valgt som styreleder. Vi ønsker Anniken lykke til med lederoppgaven.

 

 

Les også

Klart til bruk ...

Så snart situasjonen rundt korona-pandemien tillater det er Rivermont Ungdomssenter klar til bruk. Byggekomiteen møttes med betryggende korona-avstand.
Les mer

Digitale gudstjenester 3. mai

På den fjerde søndagen i påsketiden inviteres det igjen til digitale gudstjenester og samlinger i Medkila kirke og en lang rekke andre av kirkesamfunnets menigheter.
Les mer

Ung baptist avlyser sommerleirene

Ikke mulig å gjennomføre på en forsvarlig måte.
Les mer
1 - 3 av 186
...

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone