Valgt til styret i Bibelleseringen
Valgt til styret i Bibelleseringen
30 mars 2017
Administrasjonsleder i Siri Dufset Fjeldberg i Ung Baptist ble mandag 27. mars valgt om nytt medlem i styret.

Av Roger Dahl

I tillegg til styret har Bibelleseringen et råd som samles minst en gang hvert år. Rådet skal være bredt sammensatt og er stiftelsens øverste myndighet.

Langesundspastoren Dag-Eiel Kristoffersen har vært medlem av rådet i noen år, mens Sissel Østlien, som er pastor i Raufoss, ble valgt som nytt rådsmedlem i år. Informasjonsleder Roger Dahl deltar i valgkomiteen i forkant av rådsmøtet våren 2018.

Bibelleseringen i Norge vil tjene kirkesamfunn og kristne organisasjoner ved å fremme daglig og systematisk bibellesning og bønn på alle alderstrinn, slik at mennesker kan
komme til personlig tro på vår Herre Jesus Kristus, vokse i åndelig modenhet og bli trofaste medlemmer i en menighet og tjenere i en verden i nød. Bibelleseringen er tilknyttet den internasjonale Scripture Union.

Les også

Julehilsen fra generalsekretæren

Julen ringes snart inn og vi har gleden av å publisere generalsekretær Bjørn Bjørnøs julehilsen til alle landets baptister!
Les mer

Vil bygge om næringsbygg til kirkesenter

Menigheten Norway Chin Mission Church overtok 31. august en næringseiendom i Lier. Planen er å bygge om slik at menigheten får sin kirke der.
Les mer

Menighetsrådgiverne på tur ...

Helgen 22-24. oktober var menighetsrådgiverne for Østlandet Agnar Sæli og Atle H. Eidem på tur til baptistmenighetene rundt Mjøsa.
Les mer
1 - 3 av 157
...

© 2014 Baptist.no

Baptistkirken Norge  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone