Kvinnene har tatt over
Kvinnene har tatt over
25 mars 2017
Etter at Shalome Croos ble styreleder er for første gang ledervervene i Ung baptist og Baptistsamfunnet bekledd av kvinner på samme tid.

Hege Norøm fra Sandefjord (tv)  og Shalome Croos fra Oslo er godt inne i sine perioder som styreeldere. Begge organisasjonene har også tidligere hatt kvinnlig ledere, men aldri på samme tid. 

Norøm har ledet hovedstyret de tre siste årene, og har også tidligere vært med både i hovedstyret og i Ung baptist styre, også som leder der.  Croos ble valgt inn som styreleder i Ung baptist for et år siden. Shalome Croos sine foreldre er innflyttere til Norge fra Sri Lanka, og hun er den første styrelederen i noen av våre landsdekkende styrer som har migrantbakgrunn.

 

Les også

Areopagos overtar baptistenes Ungkloster-arbeid

Areopagos tar over kommunitetsarbeidet Ungkloster fra Ung Baptist. Leder i Ung Baptist Kjell Einar Mong Granholt (t.v) er fornøyd med at Ungkloster-koordinator Fredrik Krunenes fra nyttår blir kollega med leder for Etter Kristus, Ruth Burch Skree, i Areopagos. Håpet er at enda flere skal få øynene opp for et forpliktende kommunitetsliv preget av trospraksis, rytmer og fellesskap i hverdagen sammen med Gud.
Les mer

“Er jeg som etnisk nordmann så tolerant og inkluderende som jeg tror?”, spør Kjell mens Thaku lurer på: “Oppleves jeg som en utakknemlig og sur innvandrer og hårsår kvinne i møte med det norske samfunn?”
Les mer

Lovsang til alle

Ung baptist satser på lovsang for å rive ned skillelinjer i organisasjonen.
Les mer
1 - 3 av 177
...

© 2014 Baptist.no

Baptistkirken Norge  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone