Ingen avklaring for møte- og aktivitetshallen
Ingen avklaring for møte- og aktivitetshallen
10 mars 2017
– Søknad om dispensasjon fra byggeforskriftene ble sendt til kommunen 14. september i fjor, men pr i dag har vi ikke mottatt noen tilbakemelding om vedtak.

Av Frank Einar Hansen

Det er byggekomiteens leder, Ernst Selvik, som sier dette til baptist.no

I følge Harstad Tidende ble saksbehandleren og Selvik intervjuet, og svar ble lovet i løpet av november måned, men nå, langt ut i februar 2017, er det ikke gjort noe vedtak.

Prosess

– Er leverandøren av hallen involvert i prosessen?

– Ja, sier Selvik,

– Rubb, som er leverandør av hallen, tok 13 desember kontakt med kommunen, med gjenpart til meg, men heller ikke denne henvendelsen er besvart.

– Det ser ut til at tålmodighet må være en dyd for dere, som jobber med denne saken?

– Den 18 februar i år er det et år siden vi sende inn den ordinære søknaden om byggetillatelse, så svaret på spørsmålet om tålmodighet er ja.

Barna og de unge år

I en av Harstad Tidendes januarutgaver stod det at Harstad kommune er best i fylket hva saksbehandling angår.

– Det er jo bra, sier Selvik, som velger å tro at det flere søknader som ligger på vent for saksbehandling.

Selvik lurer også på om dette kan bli en politisk sak, da flere partier har proklamert at året 2017 skal bli «Barnas og de unges år i Harstad». Det er jo nettopp arbeid for barn og unge vi holder på med.

Byggekomiteen jobber med saken, slik det er vedtatt på de to siste årsmøtene. I tillegg var alle styrene i distriktet enige om at det videre arbeidet i et møte i Tromsø den 14. mars i 2015, opplyser Selvik

 

 

Les også

Kristina ansatt som barnearbeider i Tromsø

Crazy Crew er navnet på den nye tweens-gruppa som er i ferd med å etablere seg i Tromsø baptistmenighet. I Crazy Crew står musikk, dans og drama i høysetet. For å lede arbeidet har menighten ansatt Kristina Thu (i midten) i 20 prosent som barnearbeider.
Les mer

Daglig leder bør ansettes til Rivermont

I alle år har virksomheten på Rivermont vært basert på dugnadsinnsats, og i årenes løp er det ufattelig mange timer som er brukt.
Les mer

Det var en gang......

Sang- og musikklivet var i mange år en viktig del av arbeidet i Andenes baptistmenighet. Solosangere, duettsangere, og musikklag var mye benyttet både i og utenfor menigheten.
Les mer
1 - 3 av 87
1 2 3 4 5 ... 29 Neste

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |  Michelets vei 62c, N-1368 Stabekk, Norway  |  Tlf. (+47) 67103560  |  Intranett

Powered by Cornerstone