Dåp, velsignelser og nye medlemmer
Dåp, velsignelser og nye medlemmer
12 mars 2017
2016 ble et år med mye uventet og uvant velsignelse for Andenes baptistmenighet. Vi har hatt dåp hele tre ganger. I april, mai og august, barnevelsignelse, og opptak av flere nye medlemmer.

Av Hermod Bakkevoll

Vi har også opplevd økende oppslutning om både våre søndagsmøter og våre Bibel- og samtalekvelder på torsdager. Året har vært sterkt preget av at både Andøysamfunnet og også vår menighet blir stadig mer flerkulturell.

Dette året har vi døpt og ønsket velkommen nye medlemmer fra Norge, Syria og Egypt. Det er forunderlig at vi, i en “utkant” av verden, nå har aktive medlemmer fra land som er godt kjent fra Bibelen og bibelens fortellinger, Syria og Egypt

6 november ble en festdag i menigheten, og bildet er fra det som ble en spesiell gudstjeneste, med barnevelsignelse og velkomst av nye medlemmer.

 

Les også

Høstnummeret i trykken

Den tredje utgaven av Distriktsnytt i 2023 er nå i trykken. Gled deg over mange positive nyheter og inspirerende lesning fra vår nordligste landsdel.
Les mer

Rundet 100 år med stil

Gunvor Jacobsen fra Andenes rundet 100 år med todagers feiring 10. og 11. november.
Les mer

Faren var fisker og sønnens store helt

Frank Einar Hansen snakker i podcasten Fiskeribølgen om drømmen om å bli fisker som ble knust av sjøsjuken, om fiskerene i baptistmenigheten på Andenes og om oppveksten i fiskeværet. (Foto: Ivar Hjelvik)
Les mer
1 - 3 av 250
...

© 2014 Baptist.no

Baptistkirken Norge  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone